Een complete nieuwe, unieke, effectieve en uitdagende manier van bewegen.

Happier Life is partner van AquaPhysical. Bianca verzorgt naast de trainingen, samen met Pascal ook de Masterclasses in binnen en buitenland, geeft opleidingen in diverse zwembaden en is Program Manager bij AquaPhysical.

FloatFit:
Een Low-impact, conditie, balans en core-stabiliteit workout op het water, die je bewegelijkheid stimuleert.
FloatFit is een 30 minuten durende workout op het water uitgevoerd op de AquaBase.
Squats, burbees, push-ups en balansoefeningen wisselen in hoog tempo elkaar af. Doordat je de oefeningen op het water uitvoert is deze workout prettig voor zowel lichaam en geest.
FloatFit info:
Nog een paar FACTS op een rijtje:
💦De workout is toegankelijk voor iedereen en met verschillende niveaus. De basis is het vinden en bewaren van je balans tijdens het staan en uitvoeren van de oefeningen. Je traint hiermee je core-stability, dit zijn oa de diepliggende buikspieren, onderrugspieren, bekkenbodem en liezen. Bij de meeste mensen zijn deze spieren zwakker. Door ze te trainen worden ze (weer) sterker, verbetert je houding, balans, prestatie tijdens andere sporten en figuur. Meedoen kan vanaf 12 jr (met begeleiding).
💦Ook voor de fanatieke sporter ( welke sport dan ook ), is deze workout een complete andere ervaring. Na de warming-up en oefenrondje krijgt iedere deelnemer specifieke aanwijzingen om de oefeningen op zijn niveau uit te voeren.
💦Wat trek je aan? Heel simpel: een sportoutfit!, want je gaat ten slotte sporten. Als het maar wel nat mag worden:-)
💦NEEM WATER MEE!! Om te drinken na de workout. Het is intensief, warm en goed hydrateren is daarom belangrijk.
💦Deelname is op eigen risico. Twijfel je over je fysieke gesteldheid neem dan contact op met je huisarts of met ons om te adviseren hierover.
💦Wees op tijd aanwezig in het zwembad en 5 minuten voor aanvang van je class bij het bad.
BOEK JE CLASS!!
Om mee te doen met de workout, moet je reserveren via ons reserveersysteem.
Dit is gemakkelijk en op deze manier ben je verzekerd van een plekje.
Je kan kiezen tussen deze twee opties: Pay as u play, oftewel je reserveert en betaald iedere keer wanneer je mee wilt doen. 1 losse class kost €8,-
Koop  krediet voor 5 classes voor €37,50 ipv €40,- of 10 classes voor €70,- ipv. €80,- Je bent hiermee vrij om te reserveren wanneer je mee wilt doen. Je bent niet verplicht om steeds dezelfde class te volgen. Krediet koop je als je bent ingelogd links boven in bij instellingen.
BOEKEN doe je zo:
Stap 1: ga naar het online reserveersysteem van Happier Life.
Stap 2: maak je eigen account. Vergeet dit niet te bevestigen door op de link in de mail te klikken( krijg je deze niet? Check dan je spambox). Of log in.
Stap 3: je hebt toegang tot de agenda en je kunt reserveren:-). LET OP: je reservering is definitief na betaling.
Meer info

Hoe we dat doen


FloatFit

FloatFit is een 30 minuten durende workout op het water uitgevoerd op de AquaBase. Squats, burbees, push-ups en balansoefeningen wisselen in hoog tempo elkaar af. Doordat je de oefeningen op het water uitvoert is deze workout prettig voor zowel Body & Mind. FloatFit