Nieuw! De ultieme manier om Fit te worden: reboundtraining Low impact – Aerobic workout 

Dit is een nog relatief onbekende sport in Nederland. Maar niet voor lang, want het is waanzinnig leuk! Op speciale BOOTS – een soort verende trainingsschoenen – werk je op een vette beat aan je conditie en je uithoudingsvermogen. Zo wordt sporten wel heel leuk! Bianca neemt je mee op de opzwepende beats. De ULTIMATE FIT WORKOUT is vooral heel leuk om met anderen samen te doen – want hoe meer mensen meedoen, hoe meer aanstekelijke energie. Dit is een van de leukste workout van 2024!

Waar kan je dit doen!

 

  • Ultimate FIT workout o.a. in Den Helder, meedoen kan met losse credits, of abonnement :  klik hier voor info en aanmelden 
  • Het is ook mogelijk om VIP workshops aan te vragen op locatie

 


Dat de impact van schokkrachten ervoor kan zorgen dat hardlopers of joggers geblesseerd raken, is algemeen bekend. Maar ook andere sporten kunnen door schokkrachten blessures geven. Is het dan wel verstandig om een potje rond te gaan springen op Jump schoenen?

No worries, dat kun je gerust doen. Deze speciale shoes zijn in de regel namelijk namelijk voorzien van een Impact Protection System waardoor je je lichaam goed beschermt tegen de impact van schokken en dus blessures. Sterker nog: REBOUNDING wordt door artsen en fysiotherapeuten juist ingezet als revalidatiemiddel. Mensen met blessures of andere problemen kunnen via Kangoo Jumps werken aan het (her)opbouwen van kracht en conditie.

Reboundtraining is een vorm van lichaamsbeweging waarmee je al je spieren verstevigt, je coördinatie en behendigheid vergroot, en je ademhaling en de werking van je hart verbetert.

F A C T S:

  • MUSIC DRIVEN: Studies hebben bewezen dat bewegen op muziek de perfecte manier is om je gelukkig te voelen
  • ULTIMATE FIT: Door de diversiteit een snelle toename van kracht, conditie, balans en core stabiliteit
  • TONE je lichaam door cardio, dance en plyometrische oefeningen
  • Je voelt je energiek en zelfverzekerd 

Kortom: rebounding is een speelse en energieke manier om jezelf fit(ter) te sporten. Een sport die je laat lachen én zweten. Bekijk de video

Vragen en info mail naar bianca@happierlife.nl

 

 

 

 


Hoe we dat doen


Happier Life personal training

Happier Life training maakt je bewuster van jezelf en de connectie tussen Body & Mind. Happier Life personal training