Geef jezelf positieve energie.

Een visie op fit zijn en een gelukkig leven hebben. Daar liep Bianca Landman, founder van de Happier Life en de Bad Ass Babes Club®️, al een tijd mee rond.

Geen visie die jou zo snel (en vaak ook ongezond) mogelijk naar je streefgewicht brengt. Maar een visie waarin je beweegt omdat je het leuk vindt. Waarin je bewust en gezond leeft. Waarin je doet wat bij je past vindt en niet omdat het per se moet. Je doet alles, ook de dingen die nieuw zijn, of buiten je comfortzone liggen. Juist dat zijn de dingen die je het gevoel (terug) geven dat je leeft in plaats van geleefd worden.

En dat is waar het bij de Bad Ass Babes Club om draait! Een concept speciaal voor vrouwen.

 

 

♥MOVE YOUR BODY – FREE YOUR MIND♥

Voel je sterk, fit, in shape, zonder dat de nadruk ligt op het creëren van het perfecte lichaam, power work-outs voor meer zelfvertrouwen en energie. Te volgen op youtube.

fitness voor vrouwen
De Bad Ass Sweat Sessions zijn krachtig, effectief en relaxt. Ontwikkeld speciaal voor vrouwen en verslavend leuk! Doormiddel van dynamische oefeningen werk je aan elke spier in je lichaam, je balans en een positieve mindset. In combinatie met Bad Ass®️Lifestyle, met guidance en handige tips die je gemakkelijk en blijvend in je dagelijkse leven kunt toepassen.
De daily routines geven je energie, zelfvertrouwen en zorgen voor balans tussen lichaam en geest.

Bestel jouw Bad Ass at-home pakket

Regelmatig organiseer ik (dag) retreats, sport programma’s, events en workshops in samenwerking met Happier Life en andere partners. Benieuwd? stuur me gerust een mailtje: bianca@happierlife.nl


Hoe we dat doen


28 days to a Happier Life

Een laagdrempelig programma waarbij je kennis maakt met de Bad Ass Lifestyle methode. Samen met jouw Personal trainer werken aan een gezonde relatie met voeding, sporten en meer zelfvertrouwen.  28 days to a Happier Life