Ben en Nathalie


"Enkele pogingen om mijn niet zo goddelijke lichaam zelf onder handen te nemen waren gestrand in schoonheid."

Vakantie fit!

"Willen jullie een recensie schrijven voor mijn website?" Werd ons vorige week gevraagd. Uiteraard willen we dat! Maar...makkelijker gezegd dan gedaan. Ik neem aan dat diegene die dit leest graag een zo objectief en compleet mogelijk beeld wil hebben van de begeleiding die Bianca en Pascal bieden. Nou, dan heb je pech gehad! Ik kan je zeggen; wij zijn veel te enthousiast om droog feitjes op te lepelen!

Het begon allemaal voor ons in Juni. Onze vakantie was een maandje verwijderd en wij wilden fitter worden. Een collega van mijn vrouw had haar verteld over Happier Life, Pascal en Bianca en bootcampen. Wij waren wel geïnteresseerd, want: enkele pogingen om mijn niet zo goddelijke lichaam zelf onder handen te nemen waren gestrand in schoonheid. Nou ja..schoonheid; het strandde meer in pizza, netflix en een portie frustratie. Dus wat professionele begeleiding? Mwah...zou best handig kunnen zijn!

Bianca kwam bij ons thuis langs voor een intake. Daarin wilde ze ons leren kennen; Wie zijn wij? Wat zijn onze doelen? Hoe kan zij ons daar bij helpen? Hoe vaak willen we gaan sporten? Etc. Etc.

Ze hielp ons om onze doelen duidelijk te krijgen; 3 weken lang, 3x per week sporten. Ons fitter voelen. En voor ik het wist hadden mijn vrouw en ik als doel gesteld om met 4 maanden aan een obstacle run mee te doen.

Ja...Werk aan de winkel.

Aan het eind van de Intake werden we gewogen en kregen een vetmeting. Lichtelijk confronterend! Om je een idee te geven; Wettelijk gezien ben ik 29. Volgens haar berekening was mijn lichaam rond de 45... Mijn vrouw was er gelukkig stukken beter aan toe.

Bianca benadrukte dat de 3 weken trainen niet het einde moeten zijn, maar het begin naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Dat we ook daarna het samen sporten wilden volhouden. Nu, 2 maanden later, gaat dat nog gesmeerd!

Ook ons eetpatroon werd onder de loep genomen. Zeker met het boek van Happier Life (toprecepten!) was het een feestje om in de keuken te staan. Lekker samen kokkerelen hielden we al van...maar dan veelal met ongezond eten. Nu hebben we een boel lekkere en gezonde gerechten. Avocado is wel een lichtelijke verslaving geworden.

En dan de training. Nou heb ik vroeger, heel vroeger, veel gesport maar dit was ontzettend confronterend! Nooit geweten dat ik er zo slecht aan toe was. Terwijl mijn betere helft enthousiast aan de workouts sloeg, hing na 20 minuten mijn tong op de schoenen. Smokkelen was er niet bij; de pushups die ondergetekende liet zien waren een paar keer half/half. Nou...daar werd scherp op gelet! "Techniek is het belangrijkste! Liever 4x goed dan 10x slecht." Oke. Staat genoteerd.

De trainingen in de weken daarna werden steeds leuker. Bij de 3e training merkten wij al grote verbeteringen. Bianca bleef ons pushen en motiveren, daagde ons uit om verder te gaan. Kilo's vlogen er af en we keken echt uit naar de sessies met Bianca.

De laatste trainingen werden al snel persoonlijke wedstrijdjes. Parcourtjes winnen, net een oefening sneller en beter willlen doen dan de vorige keer en 'tot het gaatje gaan'. Ik begon sporten eindelijk weer leuk te vinden.

En daar komt het; zonder Bianca hadden we dit nooit gered. Ze was betrokken en hield bijna dagelijks contact via de app met tips en om ons te motiveren.

Mocht je twijfelen om met Bianca en Pascal in zee te gaan; bel ze voor info! Dat heb ik ook gedaan voordat wij hadden besloten om de intake te doen. Pascal was heel relaxed en dacht goed mee. De intake, zoals gezegd, gaf ons heldere doelen en dit voorkomt teleurstellingen. Het zorgt echt voor Eureka momenten als je een "klein" doel haalt, en dat is heerlijk!

Via deze weg willen wij Bianca en Pascal dan ook echt bedanken. Dankzij jullie voelen wij ons stukken fitter en lekkerder in ons vel. We hebben van sporten en gezond eten onze hobby gemaakt. De eerste doelen hebben we behaald. En; We hebben ons zelfs ingeschreven voor de obstacle run op texel in oktober!

Super bedankt en tot de volgende workout!!

Groetjes van Nathalie en Ben

Ben en Nathalie koos voor Rebound Fitness – Kangoojumps