Uniek bij Happier Life. De combinatie van personal training, mental coaching en leefstijl verandering in een korte tijd. 

Een effectieve trainingsmethode bij Happier Life, mindful trainen. Leer bewuster te trainen, te bewegen en te ontspannen.

Het draait allemaal om de wisselwerking tussen body & Mind. Door subtiele vragen te stellen, mensen op de juiste momenten te motiveren of iemand juist te stoppen, zie ik dat mijn klanten heel snel hun leefstijl in een positief opzicht kunnen veranderen. Binnen 1 of 2 maanden krijgen ze een ander –vaak beter- zelfbeeld, is sporten en bewegen een onderdeel van hun leefstijl en voelen ze zich goed.”

 MINDFUL TRAINEN:

Wanneer je sport, beweegt of traint heeft dit vaak een doel. Denk aan: fitter worden, meer conditie krijgen, sterker worden, gewicht verliezen, lekkerder in je vel zitten, of flexibeler zijn. Tijdens MINDFUL trainen werk je samen met jou trainer en coach aan een positieve mindset ten opzichte van je doelstelling, zo blijf je niet alleen gemotiveerd, je bereikt je doelstelling sneller en behoudt het resultaat.

MINDFUL training maakt je bewuster van je lichaam en daarmee werk je tegelijkertijd aan een positieve mindset.

 

Bestand 17-08-17 11 11 40
mindful training: balans vinden
  • Op zoek zijn naar de juiste motivatie om te sporten
  • Een andere of nieuwe uitdaging willen op fysiek en mentaal gebied
  • Net beginnen met sporten en eerst willen werken aan hun zelfvertrouwen
  • Niet verder komen met hun huidige training
  • Overspannen of Burn-out zijn
  • Hormonale disbalans ervaren en hierdoor verminderde energie, spierkracht, uithoudingsvermogen en zin hebben
  • Snel last krijgen van blessures of bang zijn om een blessure te krijgen
  • Meer variatie en een ander prikkel willen in hun huidige trainingsschema

 

 

 

 

MINDFUL IMG_4507trainen vindt outdoor ( regio den helder) plaats en op tijden en locaties die het beste bij je passen. Ook mogelijk om met 2 personen te doen.

De trainingen, 1 keer per week, of om de week zijn gebaseerd op bodyweight, yoga, core en kracht oefeningen. Afgestemd aan niveau en persoonlijke doelstelling (en) . Naast de training krijg je oefeningen om zelf te doen, is er contact via app en antwoord op je vragen mbt voeding, leefstijl, omgaan met veranderingen etc.

Tarieven op aanvraag

Zie ook de mogelijkheden voor Personal small groep training.


Hoe we dat doen


Happier Life personal training

Happier Life training maakt je bewuster van jezelf en de connectie tussen Body & Mind. Happier Life personal training

Spiegelen met paarden

Met behulp van een paard meer in je 'KRACHT' staan, weten wat jou als persoon 'UNIEK' maakt, leren hoe je kunt vertrouwen op je 'GEVOEL' en hoe je volledig 'JEZELF' kunt zijn. Ervaar dit samen met coach Bianca. Spiegelen met paarden

Systemisch coachen met paarden

De systemen waar wij deel van uit maken, zoals onze familie en professionele organisatie, zijn vergelijkbaar met de kudde van het paard. Denk aan je positie binnen het gezin, relatie, werk of in het leven. Waar sta je? Welke patronen en overtuigingen voeren hierin een rol? Systemisch coachen met paarden