Een complete nieuwe, unieke, effectieve en uitdagende manier van bewegen. Happier Life is partner van AquaPhysical   en geeft haar eigen classes . Tevens verzorgen wij ook demo’s en private classes op aanvraag.

FloatFit

Floatfit: Een Low-impact, conditie, balans en core-stabiliteit workout op het water, die je bewegelijkheid stimuleert. FloatFit is een 30 minuten durende workout op het water uitgevoerd op de AquaBase. Squats, burbees, push-ups en balansoefeningen wisselen in hoog tempo elkaar af. Doordat je de oefeningen op het water uitvoert is deze workout prettig voor zowel lichaam en geest.

FloatFit opleiding

Happier Life is de opleider voor Aquaphysical en verzorgt zowel basis opleidingen, nieuwe releases en inspiratie dagen. Dit kan zowel inhouse als op een open training lokatie. Voor vragen neem even contact met ons op.

                   FloatFit master trainer Bianca Landman

 

FloatFit facts

Nog een paar FACTS op een rijtje:

FloatFit fact 1: Core-stability

De workout is toegankelijk voor iedereen en met verschillende niveaus. De basis is het vinden en bewaren van je balans tijdens het staan en uitvoeren van de oefeningen. Je traint hiermee je core-stability, dit zijn oa de diepliggende buikspieren, onderrugspieren, bekkenbodem en liezen. Bij de meeste mensen zijn deze spieren zwakker. Door ze te trainen worden ze (weer) sterker, verbetert je houding, balans, prestatie tijdens andere sporten en figuur. Meedoen kan vanaf 12 jr (met begeleiding).

FloatFit fact 2: Ook voor de fanatieke sporter

Ook voor de fanatieke sporter ( welke sport dan ook ), is deze workout een complete andere ervaring. Na de warming-up en oefenrondje krijgt iedere deelnemer specifieke aanwijzingen om de oefeningen op zijn niveau uit te voeren.

FloatFit fact 3: De outfit

Wat trek je aan? Heel simpel: een sportoutfit!, want je gaat ten slotte sporten. Als het maar wel nat mag worden:-)

FloatFit fact 4: Goed hydrateren

NEEM WATER MEE!! Om te drinken na de workout. Het is intensief, warm en goed hydrateren is daarom belangrijk.

FloatFit fact 5: Eigen risico

Deelname is op eigen risico. Twijfel je over je fysieke gesteldheid neem dan contact op met je huisarts of met ons om te adviseren hierover.

Hoe we dat doen