Laten we deze regels doorbreken met behulp van Bad Ass® yoga. Beweeg je lichaam zoals jij het wilt. Zoals jij je wilt voelen, zonder die strenge regels in je hoofd.

Let’s do yoga! Steeds meer mensen ontdekken yoga en de voordelen die het met zich meebrengt. Wat te denken aan de lichamelijke ontwikkelingen: je wordt flexibeler, mobieler, krijgt meer lichaamskracht en controle over je core. De core is het deel van het lichaam dat centraal staat voor balans en zelfvertrouwen. Maar het draait niet alleen om de pluspunten voor je lichaam. Ook de mentale voordelen spelen een rol. Het beoefenen van yoga vermindert stress en werkt ontspannend voor zowel lichaam als geest.

Meer dan alleen maar oefeningen op de mat….

Yoga is zoveel meer dan alleen maar de oefeningen op de mat: Asana (beweging). Yoga bestaat uit 8 verschillende takken, waarvan de houdingen uitvoeren er slechts 1 is.

YAMA: liefde voor jezelf en je omgeving 

NIYAMA: zelfbewust zijn, wilskracht

ASANA: beweging, houding 

PRANAYAMA: ademhaling, energie 

PRATYAHARA: zelfreflectie, positieve mindset 

DHARANA: focus, balans 

DHYANA: mindfulness, hier en nu 

SAMADHI: acceptatie, loslaten, leven 

Yoga is meer dan alleen maar de oefenenen op de mat. De houdingen die je uitvoert, zijn een manier om connectie te maken met jezelf. Yoga begint pas als je van de mat afstapt.

Yoga betekent eenheid: het samenbrengen van lichaam, geest en ziel. Veel mensen zien yoga als iets zweverigs, maar dat is het helemaal niet.

Teminste, het maar net is hoeverre jij je openstelt. Of jij regels, patronen kunt doorbreken. We hebben allemaal bepaalde regels, overtuigingen en gedachtes in ons hoofd. Ze kunnen je blokkeren, je voelt je moe, je hebt weinig energie. Ze kunnen je angstig, onzeker maken. Je lichaam laten verstijven.

LET’S BREAK RULES!

Laten we deze regels doorbreken met behulp van Bad Ass® yoga. Beweeg je lichaam zoals jij het wilt. Zoals jij je wilt voelen, zonder die strenge regels in je hoofd.

Ondeugend, speels, krachtig, het beste uit jezelf durven halen, zelfbewust zijn, lachen, genieten en complimenten geven.

Alle 8 takken van yoga komen terug op een STOERE manier, voor NU! Een moderne yogaflow die past bij deze huidige maatschappij.

We hebben een druk leven, we doen en willen veel. Bad Ass® yoga geeft je die kracht en energie, maar laat je ook genieten en lekker alles los laten.

Yoga een krachtige manier voor verandering.

Bad Ass yoga is een Mindful Practice. In het begin gaat het bij de ene wat stroef, bij de ander een beetje moeizaam. Soms is er geen geduld, of tijd en is het lastig. Je lichaam geeft op subtiele wijze aan waar je meer aandacht aan mag besteden. Hoe confronterend dit dan ook is. Als je de signalen begint te herkennen en toelaat, dan wordt  Bad Ass Yoga ineens een heel andere manier van bewegen. Je zwakte wordt je kracht op het moment dat je het ziet, luistert en ernaar handelt. Dan verandert alles. Hoe mooi is dat! Meer over Bad Ass Yoga: https://www.happierlife.nl/bad-ass-yoga-haalt-beste-naar/ 

Feel alive!

Wat maakt Bad Ass Yoga nou Yoga? Want yoga is voor de meeste mensen heel zweverig, en als dat het niet voor je is, dan zien de houdingen er wel ingewikkeld uit. Nog een paar van die vooroordelen: je moet vegetarisch zijn, altijd om vijf uur je bed uit of op blote voeten lopen. Juist. Dus als ik het over een Booty Drill, of sexy cat heb, dan is dat dus geen yoga?! Guess again!

Yoga betekent eenheid: het samenbrengen van lichaam en geest, beweging en ademhaling, ademhaling en ontspanning, ontspanning en energie, energie en kracht en ga zo maar door. Bad Ass Yoga is gebruikmaken van tegengestelde energieën, die samen een geheel vormen, de cirkel is weer rond.

Move your body, free your mind