Nieuw! De ultieme manier om Fit te worden: reboundtraining

Dit is een nog relatief onbekende sport in Nederland. Maar niet voor lang, want het is waanzinnig leuk! Op speciale FITBOOTS – een soort verende trainingsschoenen – werk je op een vette beat aan je conditie en je uithoudingsvermogen. Zo wordt sporten wel heel leuk! Bianca neemt je mee op de opzwepende beats. De ULTIMATE FIT WORKOUT is vooral heel leuk om met anderen samen te doen – want hoe meer mensen meedoen, hoe meer aanstekelijke energie. Dit is een van de leukste workout van 2024!

REBOUNDING geeft je energie!

Dat de impact van schokkrachten ervoor kan zorgen dat hardlopers of joggers geblesseerd raken, is algemeen bekend. Maar ook andere sporten kunnen door schokkrachten blessures geven. Is het dan wel verstandig om een potje rond te gaan springen op Jump schoenen?

No worries, dat kun je gerust doen. Deze speciale shoes zijn in de regel namelijk namelijk voorzien van een Impact Protection System waardoor je je lichaam goed beschermt tegen de impact van schokken en dus blessures. Sterker nog: REBOUNDING wordt door artsen en fysiotherapeuten juist ingezet als revalidatiemiddel. Mensen met blessures of andere problemen kunnen via Kangoo Jumps werken aan het (her)opbouwen van kracht en conditie.

Hi, ik ben Bianca oprichter van Happier Life en de Bad Ass Babes Club community. Wat leuk dat je interesse hebt in het volgen van mijn trainingen. Door mijn jarenlange ervaring als trainer en alle kennis die ik heb opgedaan tijdens opleidingen, plus de nodige levenservaring weet ik als geen ander wat er nodig is om jou in actie te brengen. Ik doe dit met volle overgave, mijn trainingen zijn verrassend, uitdagend en FUN!  Meer weten over mij, klik hier 

 Reboundtraining is een vorm van lichaamsbeweging waarmee je al je spieren verstevigt, je coördinatie en behendigheid vergroot, en je ademhaling en de werking van je hart verbetert.

F A C T S:

  • MUSIC DRIVEN: Studies hebben bewezen dat bewegen op muziek de perfecte manier is om je gelukkig te voelen
  • ULTIMATE FIT: Door de diversiteit een snelle toename van kracht, conditie, balans en core stabiliteit
  • TONE & Shape je lichaam door cardio, dance en body toning met oa resistance bands
  • BADASS: Je voelt je energiek en zelfverzekerd 

Kortom: Kangoo Jumps is een speelse en energieke manier om jezelf fit(ter) te sporten. Een sport die je laat lachen én zweten. Bekijk de video

Dit wil je een keertje doen!

  • Kangoo Jumping wordt wekelijks gegeven in Anna Paulowna (polderfit) exclusief voor leden
  • Ultimate FIT workout in Den Helder, meedoen kan met losse credits:  klik hier voor info en aanmelden 
  • Het is ook mogelijk om VIP workshops aan te vragen op locatie

 

Vragen en info mail naar bianca@happierlife.nl