Nieuw rooster FloatFit

De vakantie is voorbij. Wij zijn er klaar voor:-))) FloatFit begint weer, een nieuwe seizoen met nog steeds de leukste work-out van 2017!

FloatFit is terug! Vanaf 5 september beginnen de eerste trainingen weer bij Zwembad De Hoornse Vaart in Alkmaar. Dagen en lestijden zijn hetzelfde gebleven als vorig seizoen, maar er zijn een paar extra’s bijgekomen.

 

Het vaste rooster:

Dinsdagochtend 10:45 – 11:15Bestand 01-09-17 11 32 00

Dinsdagavond 19:00 – 19:30 & 19:30 – 20:00

Donderdagochtend 10:45 – 11:15

Donderdagavond 18:30 – 19:00 & 19:00 – 19:30

Iedere FloatFit class heeft 10 plekken.

Trainers:

AquaPhysical Master Trainer Bianca Landman. Trainer programma’s, clinics en op dinsdag.

FloatFit instructeur Marceliene. Trainer Donderdag en clinics.

 

Inschrijven gaat als volgt:

Ga naar ons online inschrijfsysteem. Kies een training, dag of tijdstip en meld je aan. Je betaald direct en bent verzekerd van een plek. Wij gebruiken losse lessen, of strippenkaarten (5 of 10), je zit nergens aan vast. Inschrijving is inclusief entree zwembad.

EXTRA’S:

Bij Happier life kun je ook kiezen of meedoen aan verschillende Pop-up work-outs , of Private classes

Een speciale private clinic waarbij de work-out FloatFit wordt aangepast aan jouw wensen.Floatfit

Wil je bijvoorbeeld alleen yoga doen of juist een pittige work-out voor gevorderden. Wat dacht je van een clinic die extra lang duurt? Voor vragen, of ideeën kun je altijd contact met ons opnemen. 

PROGRAMMA’S:

In september starten er twee speciale FLOATFIT programma. Start 2 floatFit op dinsdagavond 18:30u. Ideaal om rustig te beginnen en gezellig in een vaste groep. De volgende Start 2 FloatFit begint na de herfstvakantie. Meer info volgt later. Het andere Programma heet FLOATFIT exclusive en wordt gegeven op zaterdagochtend 08:00u, deze work-out is extra vroeg, lang, pittig, uitdagend en ontspannend. Inschrijvingen zijn VOL.

Diverse classes FloatFit:

Bij Happier life maken we gebruik van verschillende FloatFit Releases.

HIIT 1.0 Ladder work-out

HIIT 2.0 Circuit work-out

HIIT 3.0 Tabata work-out

Iedere work-out is geschikt voor zowel beginner, als gevorderd. De ervaren instructeur geeft de juiste instructies om oefeningen makkelijker, of juist uitdagender te maken:-)

Doe jij binnenkort mee met deze verslavend leuke work-out? Mocht je vragen of suggesties hebben? Stuur ons dan gerust een email.

Team Happier Life