NIEUW!! FloatFit *exclusive*

Vanaf zaterdag 11 November een NIEUWE EDITIE, 6 weken durend programma bij Happier Life: FloatFit *exclusive*. Een exclusieve, 45 minuut durende work-out op de AquaBase, in een vaste groep.

Ben je al, of nog niet bekent met FloatFit? Houd je van een uitdaging? Wil je werken aan je balans, core-stabiliteit, conditie, body awareness of een te gekke work-out toevoegen aan andere sporten/ hobbies die je graag doet.

Dit is het! In dit 6 weken durende programma: FloatFit *exclusive* wordt de basis work-out FloatFit HIIT (30 minuten) uitgebreid met body balance en Yoga inspired oefeningen, voor een heerlijke work-out van 45 minuten. Per week een verschillende thema: Legday, Total balance, Rise & Shine etc. 

Deze exclusieve work-outs zijn op zaterdagochtend tussen 08:00u tot 09:00u, in een vaste groep. Doe mee met je vriendinnen of sportmaatjes en drink nog een lekker kopje koffie of thee in het restaurant naderhand. Meld je aan slechts 10 plekken beschikbaar.

FloatFit *Exclusive* ( 45 minute work-out)

 

Voordelen van FloatFit

  • Door de zachte ondergrond zeer geschikt voor beginnende sporters, of als hersteltraining na een blessure
  • Verbeterd je balans en core-Stability. Door de beweging van de aquabase en het water zoek je steeds naar balans. Je gebruikt spieren die je houding verbeteren
  • Uitdagend voor iedereen en elk niveau. De professionele instructor weet jou persoonlijk uit te dagen op het niveau wat bij je past
  • FUN!! Het grootste voordeel is de fun en het plezier wat je ervaart tijdens deze workout
  • Steeds een beetje verder kunnen gaan, langer blijven staan op de AquaBase, andere oefeningen doen en steeds meer zelfvertrouwen
  • Traint body awareness. Deze functionele trainingsvorm maakt je meer bewust van je lichaam, houding en communicatie tussen hersenen en beweging.

Recensies van een aantal deelnemers:

Marit:

 “Een intensieve uitdagende workout die je met een grote glimlach doet”.

Bo-Anne:

“Uitdagend, (in)spannend, een work-out die niet te vergelijken is met andere trainingen. En boven alles: superleuk! Met Bianca als een enthousiaste trainer die je net dat zetje geeft om je grenzen op te zoeken!”

Babette:

Een half uurtje lekker bezig zijn. Heerlijk om met ogenschijnlijke makkelijke oefeningen je hartslag binnen no time omhoog te brengen om te eindigen met spierpijn in je voeten om je balans te houden. Top workout voor iedereen toegankelijk. Heerlijk even aan niets kunnen denken! Dan is er natuurlijk onze super gemotiveerde Bianca die met een grote glimlach doet alsof alles een eitje is”.