Demo en Private masterclass FloatFit.

Met een demo de work-out FloatFit ervaren? Dat is mogelijk! In samenwerking met FloatFit Benelux en AquaPhysical kunnen wij op diverse locatie's master classes verzorgen.

Happier Life verzorgt Demo’s en private clinics FloatFit.

Met een demo de work-out FloatFit ervaren? Dat is mogelijk! Zo verzorgen wij de leukste work-out van dit moment in het Alkmaarse zwembad De Hoornse Vaart, met een vast lesrooster: lessen.happierlife.nl. Voor andere zwembaden of op locaties zoals: health events, wellnesscenters, bungalowpark, sport- en fitnessinstellingen met zwembad of in een hotel zijn demos een leuke manier om kennis te maken met de work-out. 

Bestand 09-03-17 15 44 22
Yoga in wellness & spa

FloatFit is een 30 minuten durende HIIT workout op het water uitgevoerd op de AquaBase. Squats, burbees, push-ups en balansoefeningen wisselen in hoog tempo elkaar af. Doordat je de oefeningen op het water uitvoert is deze workout prettig voor zowel lichaam en geest.

De demo FloatFit is onder andere geschikt voor zwembaden die mogelijk zelf classes willen gaan aanbieden, maar eerst willen kijken en ervaren hoe de work-out is. 

De demonstratie is voor kleine groepen (min 5- max 10), en kan prima dienen als bedrijfsuitje of zelfs voor feestjes. Daarnaast kun je de demo inzetten tijdens sportevenementen, vakanties of in een speciaal arrangement.

Meer info over een demo? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bestand 16-08-17 09 09 14
Healthy Fest

 

Private clinic

Een speciale private clinic waarbij de work-out FloatFit wordt aangepast aan jouw wensen.

Wil je bijvoorbeeld alleen yoga doen of juist een pittige work-out voor gevorderden. Wat dacht je van een clinic die extra lang duurt met uitdagende oefeningen, of misschien wel op heel een bijzondere locatie. Of heb je nog een heel andere wens?

Bestand 16-08-17 15 22 24
Clinic Studenten sport en Bewegen

Alles is mogelijk en wij stellen graag een uniek programma voor je samen. Meer info over een private clinic? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.