Personal Lifestyle kickstart

Een persoonlijke lifestyle kickstart. Ben je daar naar op zoek? Het begin het vaak het lastigste en daar helpen wij je graag bij, met personal mindful training. Uniek bij Happier Life. De combinatie van personal training, mental coaching en leefstijl verandering in een korte tijd.

Een effectieve trainingsmethode bij Happier Life, mindful trainen. Leer bewuster te trainen, te bewegen en te ontspannen.

“Als ik met mensen train dan zie ik vrij snel gedragspatroon(en) in de manier van bewegen. Dit gaat bijvoorbeeld om de reactie die iemand geeft als ik een moeilijke opdracht voordoe. De lichaamstaal, wanneer iemand blokkeert, hoe ze omgaan met verschillende doelstellingen of het bereiken van een doel etc. etc.

MINDFUL TRAINEN:
Wanneer je sport, beweegt of traint heeft dit vaak een doel. Denk aan: fitter worden, meer conditie krijgen, sterker worden, gewicht verliezen, lekkerder in je vel zitten, of flexibeler zijn. Tijdens MINDFUL trainen werk je samen met jou trainer en coach aan een positieve mindset ten opzichte van je doelstelling, zo blijf je niet alleen gemotiveerd, je bereikt je doelstelling sneller en behoudt het resultaat.

MINDFUL training maakt je bewuster van je lichaam en daarmee werk je tegelijkertijd aan een positieve mindset.

Personal Lifestyle kickstart. Start mindful training.
Uniek bij Happier Life. De combinatie van personal training, mental coaching en leefstijl verandering in een korte tijd.

* INTAKE + fittest (gratis) realistische doelen. Antwoord op al je vragen.

* 4 X mindful training ( outdoor)
* Inclusief online coaching en ebook
Afspraken verdeeld over 2 tot 6 weken.

* Persoonlijk leefstijl advies
* Mogelijk om extra trainingen te plannen € 75,-

MINDFUL trainen vindt outdoor ( regio den helder, julianadorp) plaats en op tijden en locaties die het beste bij je passen. De trainingen, 1 keer per week, of om de week zijn gebaseerd op bodyweight, yoga, core en kracht oefeningen. Afgestemd aan niveau en persoonlijke doelstelling (en) . Naast de training krijg je oefeningen om zelf te doen, is er contact via app en antwoord op je vragen mbt voeding, leefstijl, omgaan met veranderingen etc.
Losse personal training sessies (€75,-)
Split de kosten van een personal trainer? Vraag naar de small group opties (2-3)
Woon je buiten het gebied Den helder, Julianadorp en wil je wel graag gebruik maken van deze start-up, vraag dan naar de mogelijkheden: bianca@happierlife.nl

Zie ook de mogelijkheden voor Personal small groep training.

Meld je hier aan