Nieuw op het rooster en inschrijven.

Happier Life heeft een nieuw trainingsrooster voor de komende maanden. Nieuw op het rooster is: Bad Ass Yoga en Get Fit with HIIT. Vanaf 9 januari starten de lessen weer en jij wilt je alvast inschrijven?!

Nieuw rooster en inschrijven.

Vanaf 9 januari starten de lessen weer bij Happier Life. Voor de komende weken hebben wij een uitgebreid, vernieuwd en verrassend aanbod.

BAD ASS Yoga 

Happier Life trainingen zijn -alles behalve standaard-. Bad-ass Yoga is een uitdagende mix van basic yoga oefeningen, gecombineerd met fitness en cardio waarbij je werkt aan kracht, balans, core stabiliteit en ontspanning.

Uitdagend, verrassend, met aandacht voor Body & Mind. Je kent het vast wel, YIN en YANG, water en vuur, mannelijke of vrouwelijk, STOER & SEXY. In mijn yogaflows gaat het om connectie maken met deze tegengestelde energieën, connectie maken met jezelf en de wereld om je heen. Ik houd van basic yoga oefeningen, waarbij je heel bewust met je lichaam kunt bezig bent. Dit zijn oefeningen die met name de core versterken, waardoor je houding, beweging maar ook je zelfvertrouwen verbeterd. De zonnegroet is altijd het onderdeel waar we mee beginnen en daarna zeg ik: laat je verassen. Meedoen met Bad Ass Yoga?

Lessen op het rooster voor de aankomende periode jan-feb:

Vanaf 20 januari. Zaterdagochtend 09:00 – 10:00u. Sportcomplex De Hoornse vaart (spiegelzaal)

Vanaf 14 januari. Zondagochtend 09:15 – 10:15u. Fort Kijkduin den Helder

Get Fit with HIIT

Een korte intensieve interval training onder begeleiding van een personal trainer. Profiteer van persoonlijke tips, aanwijzingen en de gezelligheid van een groep. HIIT is een laagdrempelig en geschikt voor ieder niveau. Werk aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen tijdens deze Total Body work-out. Meedoen met Get Fit with HIIT?

Lessen op het rooster voor de komende periode jan- feb:

Vanaf 10 januari. Woensdagavond 19:15 – 20:15u. Happier Life Box op willemsoord Den Helder

Vanaf 11 januari. Donderdagochtend 09:00 10:00u. Sportcomplex De Hoornse Vaart, spiegelzaal ( alkmaar)

FloatFit

Floatfit: Een Low-impact, conditie, balans en core-stabiliteit workout op het water, die je bewegelijkheid stimuleert. FloatFit is een 30 minuten durende workout op het water uitgevoerd op de AquaBase. Squats, burbees, push-ups en balansoefeningen wisselen in hoog tempo elkaar af. Doordat je de oefeningen op het water uitvoert is deze workout prettig voor zowel lichaam en geest.
Wij hebben de nieuwste AquaBase!!! Kleiner, sneller en nog uitdagender om op te blijven staan. 
FloatFit wordt gegeven op de vaste lesdagen en tijden. Dinsdag en donderdag.

Inschrijven

Inschrijven voor de trainingen?

Om mee te doen met de workout, moet je reserveren via ons reserveersysteem. Dit is gemakkelijk en op deze manier ben je verzekerd van een plekje. BOEKEN doe je zo…
  • Stap 1: Ga naar het online reserveersysteem van Happier Life.
  • Stap 2: Maak je eigen account. Vergeet dit niet te bevestigen door op de link in de mail te klikken( krijg je deze niet? Check dan je spambox). Of log in.
  • Stap 3: Je hebt toegang tot de agenda en je kunt reserveren:-). LET OP: je reservering is definitief na betaling.

Bad Ass Babes Club

Wil je meer?! Meedoen met de trainingen, de nieuwste Happier Life guide hebben, incl het 28 Days get Fit plan? Voordeel op je strippen, voorrang op het inschrijven, meedoen met leuke events en workshops. Kortom JIJ bent BAD ASS!! kijk dan snel hier voor meer info.

Update! Na de voorjaarsvakantie hebben wij weer een update in het trainingsaanbod.