Ondernemer, moeder, sporty chick, of een altijd bezig bijtje? Wil je een break van je drukke bestaan? Of lekker even tijd voor jezelf nemen om nieuwe energie op te doen en daarnaast actief te ontspannen? Dan is een Happier Life retreat perfect voor jou. Er zijn dagelijkse diverse sport, relax en mindful momenten. Klinkt goed!


Happier life retreat in samenwerking met Villa Pureza 

Voor deze 7 daagse retreat heb ik samen met het team van Villa Pureza een gebalanceerd programma samengesteld.

Heerlijk starten met een relaxte yoga sessie terwijl de zon opkomt. Alle tijd voor jezelf, maar ook uitdagende workouts, wandeltochten en nog veel meer. Wil je de week boeken, ga dan naar de website van Villa Pureza. KLIK HIER 

 


Wellness staat voor de menselijke zoektocht naar de balans tussen lichaam en geest. In deze reis staat ons team elk moment van de dag voor je klaar om je hierin te ondersteunen.

 

 

 

De omgeving

Sierra de Mijas, Andalusie, Spanje.

Onze villa is gelegen in Mijas, Andalusië. Mijas staat bekend als één van de mooiste witte dorpjes van Spanje. Het dorp heeft een panoramisch uitzicht over het landschap van Andalusië en met helder weer zelfs over de kust van Marokko.

Ontdek de omgeving in onze blog

 


        Ander ‘dag’ retreat voorbeelden…

  • Een dag naar Texel, om lekker op de fiets het eiland te ontdekken, of doe een spectaculaire workout mee, zoals Floatfit of Kangoo Jumps. Lekker picknicken op strand, of een borrel in het restaurant. Wij stellen een unieke dag samen, waarin aan alles wordt gedacht.

 

  • Een dag naar Huisduinen voor een workshop het paard als spiegel en daarna lunchen aan de kust?

 

  • Een te gekke SPORTY date met je vriendinnen. Doe een echte ‘oldskool’ aerobics workout en daarna een lekkere (M)cocktail?

 

 

 


Benieuwd naar meer mogelijkheden? Neem contact op met je vragen en wensen en wij maken een programma: bianca@happierlife.nl