Happier Life retreat mallorca.

Een kort reisverslag van onze 5 daagse Retreat naar Cala D'or Mallorca. Yoga, zon, lekker eten, rust, mooie natuur en avontuur.
Rise & Shine yoga

Happier Life Retreat

Onze tweede Happier Life retreat en zeker niet de laatste. Een combinatie van yoga, actief ontspannen, mindfulness, lekker eten en een prachtige omgeving zijn de ingrediënten van deze 5 daagse retreat.

Iedere ochtend rond 08:30u gaan we rustig naar ‘ons strandje’. In het voor en na-seizoen is het heerlijk rustig op de strandjes. We leggen onze handdoek in het zand en begin met een ‘daily intention’. Iedere dag iets anders, zoals: neem je tijd, voel je vrij of maak contact. We doen een aantal keer de zonnegroet en iedere dag komt er een nieuwe oefeningen bij. Niks moet, alles mag.

 

Avontuurlijk

Spontaan en avontuurlijk. De omschrijving van onze fietstocht. Fietsen op Mallorca is aardig pittig. Het ene moment ga je keihard naar beneden, om vervolgens weer hetzelfde stuk naar boven te moeten fietsen. Het mooiste! Je ziet de prachtige natuur, ruikt de geur en bij het zien van een prachtig bloemenveld springen we van onze fiets voor een uitgebreide fotoshoot. Waar ging onze tocht uiteindelijk naartoe? Naar Cala Mondrago, een groot strand midden in een natuurgebied waar we onze tocht verder te voet zijn gegaan.

                                   

 

Lekker eten

Iedere ochtend stond er een heerlijk ontbijt klaar met vers fruit, een warm stokbroodje of een heerlijk pancake.

Ook de lunch was verzorgt met een lekker saladebuffet, een wrap, of snacks voor onderweg.

 

                

 

 

Energieboost!

Net voor het avondeten, een lekkere energieboost voor de liefhebber. Een HIIT op het dakterras van de villa. De temperatuur rond deze tijd van het jaar is uitermate geschikt om te sporten. Niet te heet! En in de avond kun je nog lang buiten blijven met een warme trui. Ideaal voor een lange avondwandeling of gezellige gesprekken op het terras.

 

                         

 

Highlight? 

Een groot compliment. Op de laatste avond vroeg ik naar de Highlight van de hele week. ALLES! Het ontvangst, de omgeving, de hele verzorging, de relaxte sfeer en het prachtige Mallorca. EEN AANRADER.

 

Meegaan met de volgende trip?

VOLGENDE HAPPIER LIFE RETREAT 16 – 21 OKTOBER CALA D’OR.