Bad Ass Babes Club

De Bad Ass Babes Club! Wat is dat en hoe wordt je lid? De eerste is simpel, zoek de private community op in je Facebook en meld je aan. Al 150 vrouwen hebben aangesloten en het begint langzaam te groeien. De Bad Ass Babes Club, is het begin van alles wat jij maar wilt! Wij zijn er om jou te supporten bij het bereiken van je grootste dromen en LIJFstyle doelen. Niks staat jou nu nog in de weg. Vergeet alle eerdere pogingen tot nu toe. Wij gaan ervoor zorgen dat jij die dagelijkse work-out en routines te gek gaat vinden. Voel je energiek en straal de hele dag. Een dieet?! Absoluut niet! Wij hebben geen restricties, maar gezonde gewoontes en houden van feestjes en lekker eten. "YOU ONLY LIVE ONCE, YOU MIGHT AS WELL BE BAD ASS"

Waar je ook maar voor wilt gaan: afvallen, lekkerder in je vel zitten, meer in balans, je zelfverzekerd en energiek voelen. We zijn allemaal hetzelfde en we stimuleren elkaar, hoe dan ook, om dit te bereiken.

SWEAT because we love our body

LOVE without limits

INSPIRE by being you

SUPPORT your Dreams & goals

 

Sweat. Sporten of bewegen, is dit niet je hobby? Zou je het wel heel graag willen, maar zie je er tegenop om naar de sportschool te gaan? Wij zorgen ervoor dat jij je dagelijks work-out als LEKKER en LEUK gaat ervaren. Een korte yogaflow in de ochtend waardoor je je de hele dag energiek voelt, of een pittige High Intensity Interval Training op een tijdstip wat voor jouw het beste uitkomt. Voel je STERK, FIT, IN SHAPE, zonder dat de nadruk ligt op het creëren van het perfecte lichaam. Dit gaat vanzelf, omdat je jezelf positieve energie geeft. Je merkt, voelt en ziet binnen een paar weken het verschil en vanaf dan wil je dit voor altijd.

Love. Geen restricties, strenge regels, weegschaal, of andere onzin. Wij houden van eten, lekker, gezond en ook van feestjes. Er is meer in het leven, dan het behalen van je streefgewicht. JIJ! Jij bent het allerbelangrijkste en het gaat erom dat jij je GEWELDIG voelt. En daarom stimuleren we je om op basis daarvan je keuzes te maken. “YOU ONLY LIVE ONCE, YOU MIGHT AS WELL BE BAD ASS”.

Inspire. Inspiratie komt overal vandaan. Of het nu een recept is wat je deelt in de community, een work-out selfie, een verhaal van je dag, of andere dingen die je meemaakt. Wij willen zien wie je bent! Deel je passie, je energie en inspireer anderen. Connect met jezelf en een ander.

Support. Support is zo ontzettend belangrijk bij alles wat je maar wilt bereiken. Een lach, een knipoog, een peptalk, een sportdate, of samen lunchen. Wij Supporten je bij het bereiken van je stoutste dromen. YOU GOT THIS.

Wordt lid van de Bad Ass Babes Club, of kijk hier voor nog meer info en het 28 Days get Fit Plan

“The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams”

Inspired by Oprah Winfrey