Train je core.

Je kent allemaal wel, we willen: én een platte buik, én een goede houding, én een sterk lichaam én een stabiel bekken. Dat kan heel simpel: door je core te trainen.
Coretraining gaat verder dan enkel buikspiertraining en het effect van coretraining is dan ook groter dan het effect van buikspiertraining. Waar je bij pure training van met name de rectus abdominus (de rechte buikspier) een leuke sixpack creëert, word je van coretraining sterker, krachtiger, stabieler (in de zin van balans), sneller en verbetert het je houding, vermindert het rugklachten, krijg je een smallere taille en verlopen bewegingen in het algemeen veel soepeler. Klinkt goed he?!
Met FloatFit train je de belangrijkste spieren, je CORE.
Een sterke core zorgt oa voor:
• Goede lichaamshouding
• Minder lage rugpijn-klachten
• Goede spijsvertering-platte buik
• Minder spanning in nek en schouders
• Goede beweging in het algemeen
Niet alleen door het doen van de bekende buikspieroefeningen waarmee je de rechte en  schuine buikspieren traint. Tijdens FloatFit train je onbewust ook de dieperliggende buikspieren, door de combinatie van allerlei staande en zittende oefeningen op de AquaBase. Deze spieren verbeteren, door ze regelmatig te trainen je algehele conditie.
Combineer dit met rockers, squats en andere oefeningen op de AquaBase en je hebt een Total Body work-out zoals geen ander.
Al na een paar keer meedoen begin je verschil te merken in je houding, balans en uithoudingsvermogen. Het begint dan nog maar net, want de FloatFit work-out is naast effectief en FUN, altijd uitdagend op verschillende manieren💦💪