The story continues…….

The story continues. Met een terugblik op 2017, waar sta ik nu en wat zijn de plannen van 2018! De eerste onthullingen voor een nieuwe Happier Life seizoen. Het wordt STOER & SEXY.

Nog een paar weken te gaan. 2017 is bijna ten einde en zoals gebruikelijk blik ik altijd even terug op het afgelopen jaar. Waar ben ik het meest trots op?

2017 is een jaar waarin er zoveel mooie dingen gebeurde en waar ik trots op ben. Natuurlijk was er het grote succes van FloatFit: de zwembaden waar ik allemaal les mocht geven, interviews, op RTL4 geweest en de verschillende events die ik organiseerde in de Hoornse Vaart. FloatFit heeft mij in vele opzichten een enorme boost gegeven. Maar op nummer 1 staat dit jaar……….. DE Fitness retreat naar Mallorca. Met zeven toffe chicks in een villa. Happier Life all the way, met fitness, yoga en mindfulness, Bianca-stijl. Het was een te gekke ervaring en voor herhaling vatbaar. Oftewel… In april ga ik weer 🙂

Nog een mooie gebeurtenis was het delen van mijn persoonlijke verhaal. Ik kreeg daarna ontzettend veel lieve reacties via de app, persoonlijke mailtjes, of zomaar in het voorbijgaan. “Zo stoer, dat je jezelf durft bloot te geven.” Ik had van tevoren niet verwacht dat dit zoveel zou losmaken bij anderen. Eigenlijk, omdat ik altijd maar dacht dat wat ik deed, niet zo bijzonder was. ‘Pfff weer zo’n onzekere gedachte Bianc’, en dat is nergens voor nodig blijkbaar. Mooi dat je daar toch weer even aan herinnerd wordt, weer wat geleerd. Het persoonlijke verhaal eindigde met ‘to be continued’ en dat moment is nu aangebroken.

This is me

Ik houd mijn terugblik op het afgelopen jaar kort, want ik kijk ontzettend uit naar 2018. Het komende jaar wil ik meer van mezelf laten zien en delen. Meer als trainer, coach, ondernemer, vrouw en als mens. Ik ben er klaar voor om het groter aan te pakken. De beschermlaagjes zijn er letterlijk en figuurlijk af, het onzekere meisje is veranderd in een STOERE & SEXY vrouw: THIS IS ME.

Betekenis Stoer & Sexy: krachtig – zelfbewust – gaat voor wat ze wil

En dat gezegd hebbende, was dit het gevoel dat, half oktober de aanzet was voor mijn nieuwe plannen met Happier Life in 2018. In het kort: een nieuw Happier Life boek, werken met inspirerende thema’s, trainingsprogramma’s, pop-up YOGA, work-out video’s, workshops et cetera. Het beste van Happier Life, met ieder kwartaal nieuwe inspiratie. Half oktober?? Dat is twee maanden om alles te regelen……..

The making-of

Geen tijd om te verliezen dus. Plannen, organiseren en doen! Als Bianca wat in haar hoofd heeft, dan…….. Nou dan, je mag raden hoe dat gaat :-). Laat ik het zo zeggen: ik ben behoorlijk ambitieus, heb altijd ideeën en wil het daarnaast ook altijd anders dan wat anderen doen. Dat laatste komt met name doordat er al zooveeeeelllllll sport-clubs-fitness-programma’s-methodes-fitgirls-healthgoeroes zijn. Een eigenschap die soms wel en soms niet handig is. Want hoe ga ik het anders doen, wat is vernieuwend?? De tijd dringt, maar de moed zakt me langzaam een beetje in de schoenen, helemaal als ik kijk naar trends van het moment en de happy instagirls / of social media.

Vrolijk met hun smoothie op weg naar de gym en posten, tralaalaaahhh, kijk mijn mooie billen foto’s naderhand. Vegan eten is hot, omdat je dan geen pukkels krijgt en balans houden doe je met een cheatday. Wat voel ik me ineens oud. Daar zit ik dan, kijkend naar dit alles, met mijn leuke ideeën, tegelijkertijd denkend dat ik nog wasgoed moet op te vouwen, effe snel boodschappen doen, Luna achter haar broek moet aanzitten om huiswerk te maken, eten koken, mails beantwoorden en nog een paar trainingen voorbereiden. Daar zit ik dan. En ik hoor de woorden in mijn hoofd: been there, done that! Tja, die tijd is geweest. Nou, genoeg geklaag Bianc!

Deze trends en meiden inspireren me in zekere zin wel, want ze motiveren vrouwen om te gaan sporten, bewust en gezond te eten. Daar kan ik me wel in vinden. Maar jeetje, dit is voor de meeste vrouwen met een baan, gezin en een sociaal leven toch helemaal niet realistisch? Kun je dit? En dan bedoel ik wat de meeste vrouwen toch voor ogen hebben: een goed figuur, fit zijn, lekker in je vel zitten en ontspannen zijn, alleen bereiken door elke dag naar de gym te gaan? Of door allerlei ingewikkelde recepten te maken, om vervolgens enigszins geobserveerd bezig te zijn met eten of je figuur en dan óók nog proberen zen te blijven. Want ja, die stress is ook weer niet goed! Het kan toch veel simpeler?!

Het Boek: Stoer & Sexy Happier Life Season 1

En zo ontstond de basis van het eerste Happier Life seizoen. Het wordt stoer: met krachtige thema’s en work-outs, een winterboost, frisse energie en facts waar je wat aan hebt. Het wordt sexy: aandacht voor jezelf, inspirerend, tijd overhouden voor leuke dingen en lekker in je vel zitten. Break the rules.  Ik zeg: het kan ook anders!

Het boek bevat precies de dingen waar iedere vrouw behoefte aan heeft en die je gemakkelijk kunt toepassen.  GET FIT met Happier Life. Met nog een paar surprises die ik nog even voor later bewaar:-)

Zo, je bent weer op de hoogte. Binnenkort vertel ik je precies hoe, waar en wanneer je het kunt bestellen, opgeven en meedoen.

Ik heb er zin in. Tot snel 🙂

p.s noteer alvast 13 januari in je agenda.