Kangoo Jumping, fit en fun!

Kangoo Jumps is een nog relatief onbekende sport. Maar niet voor lang, zo voorspellen wij, want het is waanzinnig leuk! Op speciale Kangoo Jumps – een soort verende trainingsschoenen – werk je op een vette beat aan je conditie en je uithoudingsvermogen. Zo wordt sporten wel heel leuk! Bianca neemt je mee op de opzwepende beats. Kangoo Jumps is vooral heel leuk om met anderen samen te doen – want hoe meer mensen meedoen, hoe meer aanstekelijke energie. Dit is een van de leukste workout van 2023!

Kangoo Jumps geven je energie

Dat de impact van schokkrachten ervoor kan zorgen dat hardlopers of joggers geblesseerd raken, is algemeen bekend. Maar ook andere sporten kunnen door schokkrachten blessures geven. Is het dan wel verstandig om een potje rond te gaan springen op Kangoo Jumps schoenen?

No worries, dat kun je gerust doen. Deze speciale shoes zijn in de regel namelijk namelijk voorzien van een Impact Protection System waardoor je je lichaam goed beschermt tegen de impact van schokken en dus blessures. Sterker nog: Kangoo Jumps wordt door artsen en fysiotherapeuten juist ingezet als revalidatiemiddel. Mensen met blessures of andere problemen kunnen via Kangoo Jumps werken aan het (her)opbouwen van kracht en conditie.

Hi, ik ben Bianca oprichter van Happier Life en de Bad Ass Babes Club community. Wat leuk dat je interesse hebt in het volgen van mijn trainingen. Door mijn jarenlange ervaring als trainer en alle kennis die ik heb opgedaan tijdens opleidingen, plus de nodige levenservaring weet ik als geen ander wat er nodig is om jou in actie te brengen. Ik doe dit met volle overgave, mijn trainingen zijn verrassend, uitdagend en FUN!  Meer weten over mij, klik hier 

Kangoo Jumps blijkt heel geschikt als reboundtraining. Reboundtraining is een vorm van lichaamsbeweging waarmee je al je spieren verstevigt, je coördinatie en behendigheid vergroot, en je ademhaling en de werking van je hart verbetert.

 

Als revalidatiemiddel wordt Kangoo Jumps ingezet als training waarbij beschadigde gewrichten (die door slijtage of operaties verzwakt zijn) ontlast worden. De schokkrachten van de Kangoo Jumps zijn namelijk minder zwaar te verduren voor de rug, heupen, knieën, benen en de enkels. Door deze schokreductie kunnen zwakke/verzwakte gebieden weer aansterken en krachtiger worden.

Kortom: Kangoo Jumps is een speelse en energieke manier om jezelf fit(ter) te sporten. Een sport die je laat lachen én zweten. Bekijk de video

Dit wil je een keertje doen!

  • Kangoo Jumping wordt wekelijks gegeven in Anna Paulowna (polderfit) exclusief voor leden
  • Kangoo Jumping in Den Helder en Alkmaar, meedoen kan met losse credits
  • Het is ook mogelijk om VIP workshops aan te vragen op locatie

 

Vragen en info mail naar bianca@happierlife.nl