Get fit met FloatFit

Get fit met FloatFit start weer op dinsdag 8 januari 2019! Doe mee met deze spetterende work-out op het water. 30 minuten HIIT squats, burpees, aqua climbers, ROCKERS en meer challenges verbeteren je core-stabiliteit, conditie en kracht. Een total body & mind work-out.

GET fit met FloatFit facts

Facts:

Start: 8 januari – dinsdagavond 18:30u 

Vaste groep mensen slechts 10 plaatsen beschikbaar

Prijs: €35,- p.p. incl entree zwembad

FloatFit fact 1: Core-stability

De workout is toegankelijk voor iedereen en met verschillende niveaus. De basis is het vinden en bewaren van je balans tijdens het staan en uitvoeren van de oefeningen. Je traint hiermee je core-stability, dit zijn oa de diepliggende buikspieren, onderrugspieren, bekkenbodem en liezen. Bij de meeste mensen zijn deze spieren zwakker. Door ze te trainen worden ze (weer) sterker, verbetert je houding, balans, prestatie tijdens andere sporten en figuur. Meedoen kan vanaf 12 jr (met begeleiding).

FloatFit fact 2: Ook voor de fanatieke sporter

Ook voor de fanatieke sporter ( welke sport dan ook ), is deze workout een complete andere ervaring. Na de warming-up en oefenrondje krijgt iedere deelnemer specifieke aanwijzingen om de oefeningen op zijn niveau uit te voeren.

FloatFit fact 3: De outfit

Wat trek je aan? Heel simpel: een sportoutfit!, want je gaat ten slotte sporten. Als het maar wel nat mag worden:-)

FloatFit fact 4: Goed hydrateren

NEEM WATER MEE!! Om te drinken na de workout. Het is intensief, warm en goed hydrateren is daarom belangrijk.

FloatFit fact 5: Eigen risico

Deelname is op eigen risico. Twijfel je over je fysieke gesteldheid neem dan contact op met je huisarts of met ons om te adviseren hierover.

FloatFit fact 6: Kom op tijd

Wees op tijd aanwezig in het zwembad en 5 minuten voor aanvang van je FloatFit class bij het bad.
BOEK HIER