FloatFit is Back!!

Een nieuw seizoen met de spetterende work-out FloatFit begint vanaf 5 september in Zwembad De Hoornse Vaart in Alkmaar. Bekijk het rooster en meer info.
FloatFit een complete nieuwe, unieke, effectieve en uitdagende manier van bewegen.
Happier Life is partner van AquaPhysical. Bianca verzorgt samen met andere trainers, een vast trainingsrooster in zwembad De Hoornse Vaart in Alkmaar, Masterclasses in binnen en buitenland, geeft opleidingen in diverse zwembaden en is Program Manager bij AquaPhysical.
FloatFit:
Een Low-impact, conditie, balans en core-stabiliteit workout op het water, die je bewegelijkheid stimuleert.
FloatFit is een 30 minuten durende workout op het water uitgevoerd op de AquaBase.
Squats, burbees, push-ups en balansoefeningen wisselen in hoog tempo elkaar af. Doordat je de oefeningen op het water uitvoert is deze workout prettig voor zowel lichaam en geest.
FloatFit info:
Nog een paar FACTS op een rijtje:
💦De workout is toegankelijk voor iedereen en met verschillende niveaus. De basis is het vinden en bewaren van je balans tijdens het staan en uitvoeren van de oefeningen. Je traint hiermee je core-stability, dit zijn oa de dieperliggende buikspieren, onderrugspieren, bekkenbodem en liezen. Bij de meeste mensen zijn deze spieren zwakker. Door ze te trainen worden ze (weer) sterker, verbetert je lichaamshouding, balans, prestatie tijdens andere sporten, zelfvertrouwen en algehele gezondheid. Meedoen kan vanaf 12 jr (met begeleiding).
💦Ook voor de fanatieke sporter ( welke sport dan ook ), is deze workout een complete andere ervaring. Na de warming-up en oefenrondje krijgt iedere deelnemer specifieke aanwijzingen om de oefeningen op zijn niveau uit te voeren.
💦Wat trek je aan? Heel simpel: een sportoutfit!, want je gaat ten slotte sporten. Als het maar wel nat mag worden:-)
💦NEEM WATER MEE!! Om te drinken na de workout. Het is intensief en goed hydrateren is daarom belangrijk.
Het rooster:
Dinsdagochtend: 10:45-11:15
Dinsdagavond: 19:00-19:30 en 19:30-20:00
2017-03-31 12.26.58
Donderdagochtend: 10:45-11:15
Donderdagavond: 18:30-19:00 en 19:00-19:30
Inschrijven doe je via ons online inschrijfsysteem. Je kunt heel vrijblijvend meedoen en een losse les kopen, of als je vaker komt een strippenkaart.
Happier Life verzorgt regelmatige speciale programma’s, demo’s of private clinics FloatFit
Meedoen met FloatFit is meer dan alleen een work-out. Het is een beleving op zich, een fijne mix van persoonlijke uitdagingen en ontspanning.

Marit:

“FloatFit is een intensieve uitdagende work-out die je met een grote glimlach doet”.

 

Bo-Anne:

 “Uitdagend, (in)spannend, een work-out die niet te vergelijken is met andere trainingen. En boven alles: superleuk! Met Bianca als een enthousiaste  trainer, die je net dat zetje geeft om je grenzen op te zoeken!”

 

Babette:

 “Een half uurtje lekker bezig zijn. Heerlijk om met ogenschijnlijke makkelijke oefeningen je hartslag binnen no time omhoog te brengen om te eindigen met spierpijn in je voeten om je balans te houden. FloatFit is een top work-out voor iedereen toegankelijk. Heerlijk even aan niets kunnen denken! Dan is er natuurlijk onze super gemotiveerde Bianca die met een grote glimlach doet alsof alles een eitje is”.

Tot snel in zwembad!