Bianca’s Bad Ass Yoga

Wat is Bad Ass yoga?! Een aparte naam, welke yogavorm is dat? Badass yoga = STOER & SEXY

Bad Ass Yoga. Een mix van basic yoga oefeningen en hiit. Yoga als een work-out, waarbij je je BODY & MIND traint om fit, sterk, flexibel en in balans te zijn. Yoga is veel meer dan lenig zijn.

 

Let’s go YOGA! De laatste tijd is yoga een ‘trend’ en ontdekken steeds meer mensen de voordelen die het met zich meebrengt.

Wat te denken van positieve lichamelijke ontwikkelingen: je lichaam wordt flexibeler, mobieler, of je krijgt meer lichaamskracht en controle met name in de core. Dat laatste is Het deel van het lichaam dat centraal staat voor balans en zelfvertrouwen. Maar het draait niet alleen om de pluspunten voor je lichaam. Ook de mentale voordelen spelen een rol in het bezoek aan de yogaschool. Het beoefenen van yoga vermindert stress en werkt ontspannend voor zowel lichaam als geest.

Yoga is al jaren een onderdeel van mijn Happier Life. Welke vorm is mijn favoriet? Ik houd ervan om yoga te mixen met andere vormen van beweging. Dat kan de ene dag misschien een rustigere serie met veel stretch- en balansoefeningen zijn. En de andere dag combineer ik yoga met een kettlebell- of HIIT-training. Ik vind het belangrijk om hierbij goed naar mijn lichaam te luisteren of een work-out te doen waarbij m’n geest ontspant.

Eindeloze cardiosessies of uitputtende trainingschema’s. Aangevuld met strakke voedingschema’s en extra hulpmiddelen om te blijven volhouden. Ik heb ze geprobeerd met als resultaat: gefrustreerd, vermoeid en onzeker over mijn lichaam. Dit kan anders en ik ging op onderzoek wat voor mij wel werkte. Al snel kwam ik op de mix van yoga, hiit en krachtoefeningen. Korte work-out sessie van minimaal 10 tot max 45 minuten per keer.

Laten we eerlijk zijn. Ik vind het fijn om me goed te voelen en eruit te zien. Als vrouw, moeder en onderneemster is ‘tijd’ altijd een struggle. Kijk en als we toch eerlijk zijn. Ik ben geen 20 jarige fitgirl meer! Ik heb ook andere prioriteiten.

Yoga als warming-up zorgt voor de mindset en je traint daarnaast dieperliggende spieren, je houding, mobiliteit en focus. Yoga is fijn, maar om je goddelijk lijf in conditie te houden, of te krijgen, moet er meer gebeuren. Dat weet ik. High intensity interval training zorgt hiervoor. Voordeel van deze trainingen: ze zijn kort en krachtig.

In shape! Nu wordt het Bad Ass, want mix yoga, hiit en krachtoefeningen samen en je hebt een total  ‘IN SHAPE’  body en mind work-out.

Bad Ass Yoga:

  • Voel je fit, sterk, energiek en sexy
  • Een ontspannen work-out die je (ook ) thuis kan doen
  • Bespaart jou kostbare tijd
  • Gemakkelijk
  • TRY-OUT?!

Volg deze work-out nu bij Happier Life trainingen op zaterdag en zondag.

BAD ASS Yoga 

Lessen op het rooster voor de aankomende periode jan-feb:

Vanaf 20 januari. Zaterdagochtend 09:00 – 10:00u. Sportcomplex De Hoornse vaart (spiegelzaal)

Vanaf 14 januari. Zondagochtend 09:15 – 10:15u. Fort Kijkduin den Helder