Bad Ass Yoga, een stoere yoga flow! Verkozen tot beste YOGA Class in 2019

Bad Ass Yoga! Ontstaan in mijn woonkamer( 2017), nadat ik een cursus voor yogadocent had gevolgd en dacht, dat kan wel wat leuker; minder saai, statisch, serieus....zweverig. En begon ik met het oefenen en geven van 'mijn' Yoga Lessen. Met o.a. muziek (popsongs), met makkelijke yoga poses gecombineerd met cardio, of dans. Gewoon buiten, of juist op een locatie waar je normaal niet komt voor een yogales. Kortom ik doorbrak alle vooroordelen over yoga en dat bleek een groot succes! In 2019 werd Bad Ass Yoga verkozen dat beste YOGA class op een groot Nederlands Fitness Event.

Bad Ass Yoga

Bad Ass Yoga is een unieke mix van yoga, cardio, kracht en mindfulness, een work-out waarbij je je complete Body, Mind & Spirit weer zen zijn. ‘Founder’ Bianca Landman diept tijdens elke sessie een ander thema uit: balans, focus, wilskracht, liefde voor je lijf. Maar naast die oefeningen voor je geest, daagt ze de deelnemers ook op een andere manier uit: neem maar eens die ene yogapose aan. En in een kort intensief gedeelte wordt je lichaam geprikkeld met kracht- en conditieoefeningen. Zo krijgt je Body tijdens de work-out energie, je Mind een positieve boost en je Spirit bruist van het zelfvertrouwen. Kortom: Bad Ass Yoga haalt het beste in jou naar boven!

 

 

Bad Ass Yoga is extra uitdagend door de unieke omgeving waarin de trainingen worden gegeven. Het strand, het museum en zelfs een fort zijn onze bijzondere yogaspots. Dit geeft de hele work-out een speciale dimensie. En verwacht bij ons geen ‘standaard’ yogaklanken: bij ons voel je je lichaam, je geest én de beat van de muziek. Van relaxte achtergrondmuziek tot knallende beats. Dus: Move Your Body, Free Your Mind and join us at Bad Ass Yoga!


BAD ASS YOGA -MOVE YOUR BODY & FREE YOUR MIND-

Bad Ass Yoga is stoer, speels en gewoon heel leuk!

IEDERE WORK-OUT HEEFT DIVERSE UITDAGINGEN

Warm-up met de zonnegroet, kies je persoonlijke mantra en volg je eigen flow. Deze work-out geeft je Lichaam energie, je Mind een positieve boost en je Spirit bruist naderhand van zelfvertrouwen. Iedere work-out heeft een ander mindful thema, bijvoorbeeld: balans, focus, wilskracht, zelfvertrouwen, loslaten, liefde voor je lichaam, detox, relax of anders.

Tijdens iedere les zijn er diverse Bad Ass Body-uitdagingen: je doet een bepaalde yogapose (treepose, bridge, camelpose, dancerpose).

 

Ervaringen van deelnemers: 
“Ik word heel blij van Bad Ass Yoga. De combi van de rustige opbouw, HIIT en weer rustig afbouwen, maar vergis je niet in het yoga gedeelte, want je doet veel met je lichaam/spieren, terwijl het tempo rustig is, de uitvoering des te intensiever. Bijvoorbeeld de dancer pose, dat vergt uiterste concentratie en balans”!
“De perfecte combi. Fit met HIIT en weer op adem komen en zen met yoga”.
“Yoga is fijn…de fijne mindset en heerlijke HIIT”.
“Voor mij een heerlijke flow met een op en afbouw van intensiteit. en de rest van de dag een fijn gevoel”.

VERBETERT JE ZELFVERTROUWEN EN GEEFT EEN POSITIEVE MINDSET

Deze vernieuwende manier van trainen en mindfulness, is naast fijn, ook nog eens erg effectief voor je hele leefstijl. Door de subtiele warming-up met aandacht voor zowel ademhaling, houding, techniek, mobiliteit en algehele lichaamsbewustwording, voorkom je blessures door snelle, verkeerde bewegingen of stress.

Dankzij het korte intensieve gedeelte wordt ieder lichaam geprikkeld op toename van kracht, conditie en uithoudingsvermogen, maar niet overbelast. Mindfulness brengt je in het ‘hier’ en ‘nu’, waardoor je het positieve effect direct merkt.

Bad Ass Yoga verbetert je zelfvertrouwen en geeft je een positieve mindset. Door beweging en mindset met elkaar te combineren merk, en voel, je veel sneller resultaat. Je voelt je ontspannen, energiek en zelfverzekerd door Bad Ass Yoga. De gehele work-out haalt het beste in jou naar boven.

 

Deze zomer weer te volgen in de kop van Noord-Holland. Of doe mee tijdens het feelingfit festival op zaterdag 14 september.