Wie is Bianca?

Bianca: Founder Happier Life, trainer, mental coach en gepassioneerd ondernemer. Inspireren. Motiveren. Jou opnieuw energie geven om ervoor te gaan in het leven. Dat is wat ik dóe. Positief, een doorzetter, mindful. En dat is wat ik bén. Hoe heet je dan? Bianca Landman en ik ben jouw Happier Life coach.

Bianca: Founder Happier Life, trainer, mental coach en gepassioneerd ondernemer.

Een kleine greep uit mijn kennis en ervaring…

 • Sport en activiteiten begeleider op Mallorca
 • Medewerkster Sport-health clubs
 • Hormoontrainer
 • Detoxcaoch
 • Paardencoach
 • Systemisch coaching
 • Master presenter FloatFit voor aquaphysical
 • Yoga instructor
 • Bootcampinstructor
 • Kettlebel trainer
 • Organisatie en uitvoering workshop, events en retreats
 • Schrijfster Blogs en Happier Life Magazine
 • Mindful training
 • Moeder van Luna en getrouwd met Pascal:-)

“Go with the Flow” 

Een van mijn wijze spreuken die ik graag gebruik tijdens trainingen:-)

Inspireren. Motiveren. Jou opnieuw energie geven om ervoor te gaan in het leven. Dat is wat ik dóe. Positief, een doorzetter, mindful. En dat is wat ik bén. Hoe heet je dan? Bianca Landman en ik ben jouw Happier Life coach.

Een verlegen en onzeker typje was ik. Een meisje dat eigenlijk niet wilde opvallen en dacht dat haar mening er niet toe deed in het leven. Nu ben ik een vrouw. Een succesvolle ondernemer en personal coach, met passie voor sporten, een gezonde levensstijl, natuur, mindfulness, paarden, maar ook gewoon lekker eten. Hoe mooi en bijzonder kan het leven soms lopen…

Wat waren daarvoor de ingrediënten, wil je misschien weten. Simpel (of niet?): een juiste mindset, een dosis positieve energie en puur doorzettingsvermogen. Maar nog een ander element was belangrijk: de support van mensen in mijn directe omgeving. En eigenlijk versterkte die laatste factor weer die vastberadenheid die ik had. Dankzij al deze kleine stukjes, heb ik van mijn passies mijn werk kunnen maken. Niet voor niets zeg ik altijd dat je de kleine dingetjes in het leven moet waarderen 😉

In dat hele proces van verlegen grietje tot volwassen vrouw ben ik ook veel wijzer geworden. Het leven is namelijk helemaal niet perfect. En alles wat niet goed gaat, daar leer je ook van. Tegelijkertijd vind ik dat je als coach de nadruk moet leggen op wat er wél goed gaat in het leven. Niet wat er nóg beter kan. Niet dat ‘ik moet dit’, ‘ik moet dat’, ‘ik moetmoetmoet’, ‘beterbeterbeter’. Nee, ik wil weten waar jíj al in uitblinkt. Wat jouw talent is. Van daaruit gaan we verder. Werken we samen aan de persoon die jij ergens vanbinnen al bent, maar die nog moet opbloeien. Die eigenlijk nog moet ontpoppen.

Daarom vraag ik mensen heel vaak wat ze het aller- allerliefste willen in het leven. Ik wil jou stimuleren om je hart te volgen. Om goed naar je gevoel te luisteren. Naar die stem die eigenlijk zegt dat je het anders in je leven wilt. Niet om perfect te zijn, maar om je body en mind in balans te brengen. Zodat je uiteindelijk gelukkiger bent.

Dat werken aan jezelf hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Naast die mensen in je omgeving die jou hopelijk steunen naar een Happier Life, ben ik er ook. Ik ben jouw motivator en ben er dus om jou te supporten. Om jou op weg te helpen. Met mijn persoonlijke ervaring, maar ook met mijn kennis die ik dankzij vele opleidingen heb opgedaan. En vergeet die positieve mindset niet, waardoor ik jou in elk ‘zwart gat’ toch weer een lichtpuntje laat zien. Door af en toe ook nog een kritische vraag te stellen of juist precies de vinger op de zere plek te leggen, maak ik je steeds bewuster van wie je bent en wie je kunt zijn. Wat je kunt bereiken.