Zomerrooster Work-outs

Happier Life work-outs: een ENERGIEBOOST voor Body & Mind. Meedoen kan heel makkelijk! Pay & Play, je zit nergens aan vast. De leukste work-outs van dit moment, FloatFit HIIT, FloatFit YOGA, kettlebell training en HIIT on the Spot

Meedoen met Happier Life Work-outs? Dat kan heel simpel, via ons online reserveer systeem lessen.happierlife.nl.

Maak een eigen account en je krijgt toegang tot de agenda, je zit nergens aan vast. Je kunt je inschrijven voor alle work-outs die op het rooster staan.

Happier Life work-outs zijn: UITDAGENDFUNINSPIREREND 

Met FloatFit, een complete nieuwe, unieke, effectieve en uitdagende manier van bewegen. Een Low-impact, conditie, balans en core-stabiliteit workout op het water, die je bewegelijkheid stimuleert.

Locatie: sportcomplex De Hoornse Vaart in Alkmaar Bekijk het rooster voor verschillende dagen, tijden en variaties FloatFit.

Start met FloatFit met master trainer Bianca Landman
FloatFit (copy Happier Life)

 

 

 

 

 

 

 

HIIT on the Spot, een High Intensity Interval Training op diverse mooie locaties( Spot). HIIT training zijn zeer effectief om conditie te verbeteren, sterk en fit te worden, meer kracht te ontwikkeling, uithoudingsvermogen en vetverbranding.   Een afwisseling van body-weight oefeningen, balans, conditie en core- stabiliteit. HIIT training zijn korte en vrij intensieve work-outs zonder hardlopen! Goede uitvoering en begeleiding is van groot belang, daarom zijn de groep klein en krijgt iedereen persoonlijke aandacht en tips. Locaties: Den Helder ( quelderduin), Heerhugowaard ( park van Luna) en geestmerambacht ( punt zuid).

 

DSC_1053

 

 

 

 

 

 

Door het doen van krachttraining…

  • val je sneller af dan met alleen cardiotraining, ook in rust
  • worden je spieren, pezen en banden sterker
  • voel je je beter door de aanmaak van dopamine en serotonine: lees ook de fit-tip boost je hormonen
  • gaat bewegen makkelijker; je lichaam wordt beter ondersteunt
  • je voelt je energiek en sterk
  • krachttraining kun je combineren met alle andere sporten zoals: paardrijden, hardlopen, yoga, fietsen, bootcamp, FloatFit etc.
  • doorbreekt een trainingsplateau

Genoeg redenen om te beginnen met krachttraining!? Maar toch. De meeste zien het niet zitten om naar een sportschool te gaan, vinden het saai of weten niet goed welke oefeningen ze precies moeten doen. Tijdens de HIIT training  komt regelmatig de kettlebell te voorschijn. De kettlebell is een soort kanonskogel met een handvat, waarmee je eindeloos oefeningen kunt doen. Doordat je het gewicht op verschillende manier beweegt en gebruikt, stimuleer je meerdere spiergroepen in 1 keer, waardoor je in korte tijd effectief kunt trainen…..ook dat is een voordeel.  Een groot deel van de oefeningen met de kettlebell voer je staand uit, waardoor je balans, core-stabiliteit en concentratie verbetert. Klinkt goed! Bekijk het rooster voor trainingen bij jou in de buurt en schrijf je in.