Yoga bij Happier Life: alles behalve standaard

Niet geheel nieuw, maar toch een beetje. Yoga bij Happier Life. Vanaf Januari geeft Bianca een reeks yoga lessen op een unieke locatie in Huisduinen (Den Helder), Fort Kijkduin. Ideaal als je nog niet heel erg bekent bent met Yoga, of als je nieuwsgierig bent. Bad-Ass yoga! Een mix van yoga, fitness en cardio in 1 work-out.

Let’s go YOGA!

De laatste tijd is yoga een ‘trend’ en ontdekken steeds meer mensen de voordelen die het met zich meebrengt.

Wat te denken van positieve lichamelijke ontwikkelingen: je lichaam wordt flexibeler, mobieler, of je krijgt meer lichaamskracht en controle met name in de core. Dat laatste is Het deel van het lichaam dat centraal staat voor balans en zelfvertrouwen. Maar het draait niet alleen om de pluspunten voor je lichaam. Ook de mentale voordelen spelen een rol in het bezoek aan de yogaschool. Het beoefenen van yoga vermindert stress en werkt ontspannend voor zowel lichaam als geest.

Yoga is al jaren een onderdeel van mijn Happier Life. Welke vorm is mijn favoriet? Ik houd ervan om yoga te mixen met andere vormen van beweging. Dat kan de ene dag misschien een rustigere serie met veel stretch- en balansoefeningen zijn. En de andere dag combineer ik yoga met een kettlebell- of HIIT-training. Ik vind het belangrijk om hierbij goed naar mijn lichaam te luisteren of een work-out te doen waarbij m’n geest ontspant.

BAD-ASS Yoga 

Happier Life trainingen zijn -alles behalve standaard-. Bad-ass Yoga is een uitdagende mix van basic yoga oefeningen, gecombineerd met fitness en cardio waarbij je werkt aan kracht, balans, core stabiliteit en ontspanning. Mijn ervaring en yogastijl:

Tijdens de opleidingen hormoontrainer en detoxcoach kwam ik in aanraking met yoga. Puur omdat dit het meest voorkomende advies was voor veel mensen om hun leefstijl te verbeteren. Ik wilde me er daarom meer in verdiepen en heb een opleiding tot yogadocent gevolgd om de technieken te leren. Een opleiding waarbij je vooral je eigen stijl kon ontwikkelen en dat was me al snel duidelijk: BAD-ASS YOGA!

Uitdagend, verrassend, met aandacht voor Body & Mind. Je kent het vast wel, YIN en YANG, water en vuur, mannelijke of vrouwelijk, STOER & SEXY. In mijn yogaflows gaat het om connectie maken met deze tegengestelde energieën, connectie maken met jezelf en de wereld om je heen. Ik houd van basic yoga oefeningen, waarbij je heel bewust met je lichaam kunt bezig bent. Dit zijn oefeningen die met name de core versterken, waardoor je houding, beweging maar ook je zelfvertrouwen verbeterd. De zonnegroet is altijd het onderdeel waar we mee beginnen en daarna zeg ik: laat je verassen.