Een complete nieuwe, unieke, effectieve en uitdagende manier van bewegen. Happier Life is partner van AquaPhysical. Bianca verzorgt naast trainingen in Sportcomplex de Hoornse Vaart, samen met Pascal ook Masterclasses in binnen en buitenland.  Geeft opleidingen in diverse zwembaden en is Program Manager bij AquaPhysical.

FloatFit:
Bestand 16-08-17 15 22 42
Masterclass Healthy Fest
Een Low-impact, conditie, balans en core-stabiliteit workout op
het water, die je bewegelijkheid stimuleert.
FloatFit is een 30 minuten durende workout op het water uitgevoerd op de AquaBase.
Squats, burbees, push-ups en balansoefeningen wisselen in hoog tempo elkaar af. Doordat je de oefeningen op het water uitvoert is deze workout prettig voor zowel lichaam en geest.

Voordelen van FloatFit:

* Door de zachte ondergrond zeer geschikt voor beginnende sporters of als hersteltraining na een blessure.
* Verbeterd je balans en core-Stability. Door de beweging van de aquabase en het water zoek je steeds naar balans. Je gebruikt spieren die je houding verbeteren.
* Uitdagend voor iedereen en elk niveau. De professionele instructor weet jou persoonlijk uit te dagen op het niveau wat bij je past.
* FUN!! Het grootste voordeel is de fun en het plezier wat je ervaart tijdens deze workout.
* Motiverend. Steeds een beetje verder kunnen gaan, langer blijven staan op de AquaBase, andere oefeningen doen en steeds meer zelfvertrouwen.
*  Relaxt. Iedere workout wordt afgesloten met yoga en stretcht. Na 30 minuten voel jij je als herboren.
Doe jij mee met FloatFit? Boek de work-out via lessen.happierlife.nl, of neem contact op voor een pop-up class in jouw zwembad. bianca@happierlife.nl
Kijk voor meer info over FloatFit hier.
Boek je les hier

Hoe we dat doen


FloatFit

FloatFit is een 30 minuten durende workout op het water uitgevoerd op de AquaBase. Squats, burbees, push-ups en balansoefeningen wisselen in hoog tempo elkaar af. Doordat je de oefeningen op het water uitvoert is deze workout prettig voor zowel Body & Mind. FloatFit

Mindful training

Mindful training maakt je bewuster van jezelf en de connectie tussen Body & Mind. Mindful training

Personal, DUO of small group training

Personal, small group training bij Happier Life. FUN, met professional begeleiding, effectief en laagdrempelig. Personal, DUO of small group training
  • Ik wil fitter en gezonder worden. Het is voor mijn gezondheid belangrijk om af te vallen, maar ik wil geen dieet volgen. Ik ben in mijn leven al zo vaak op dieet geweest. Maar ik kwam steeds maar weer aan, dus ging ik op zoek naar hulp.

    "Ik wil ook blijven genieten van etentjes met mijn man." - Cisca Schipper
  • In juni (2015) zat het voor mij tegen. Ik kwam ten val tijdens een paardrijd les en brak daarbij een ruggenwervel. Wat een mooie zomer had kunnen worden, eindigde in een ziekenhuisopname gevolgd met een intensieve revalidatieperiode. De behandelend arts had aangegeven dat voor dit soort breuken een herstelperiode staat van 9-12 maanden. Eigenwijs als ik ben, dacht ik dat dit wel sneller kon.

    "Soms zit het mee, soms zit het tegen" - Marijke de Wit