Vanaf januari 2018 PoP-up trainingen Happier Life van Happier Life bij Fort Kijkduin in Huisduinen ( Den Helder).

Het fort is in zijn oorspronkelijke vorm gebouwd tussen 1811-1813 in opdracht van Napoleon.Ambachtslieden uit de hele Provincie Noord-Holland en honderden Spaanse krijgsgevangenen hebben in die periode aan het fort gewerkt.

Tamboer

Wanneer je het terrein van Fort Kijkduin betreedt, passeer je als eerste de tamboer. Dit is een grote verdedigingsmuur die als doel had het fort, het wachthuis en de fortwachterswoning te verdedigen. Achter deze verdedigingsmuur bevindt zich het voorplein met de woning en het wachthuis.
Na de twee huisjes gepasseerd te zijn loop je via de rolbrug het dak van het 65 meter lange reduit op. Het reduit is de plek waar alle soldaten verbleven. Via de hal kun je met de draaitrap en/of lift afdalen naar de gewelven van het fort waar het museum en het Noordzee-aquarium zich bevinden.

Vanaf januari 2018 oa: YOGA @thefort. Binnenkort meer info.

 

PoP-up Happier Life training op aanvraag:

Een verrassende, uitdagende work-out op welke locatie dan ook. Bijvoorbeeld tijdens een (vriendinnen) uitje, als teambuilding, voor / of na een vergadering, tijdens een event of een andere gelegenheid. Er zijn genoeg opties zoals:

  • Power YOGA op het strand
  • FloatFit in de meeste luxe zwembaden
  • Outdoor Circuittraining voor of na de vergadering
  • Kettlebell training
  • Mindful training

Wij verzorgen en organiseren zelf regelmatig trainingen op verschillende locaties, maar denken ook graag mee om tot een uniek concept te komen.

 

Bestand 16-08-17 15 21 36
kettlebell training
Bestand 18-08-17 09 36 23
FloatFit yoga Blooming Hotel
Bestand 18-08-17 09 36 41
Beach Yoga
Ideeën, of vragen?

Hoe we dat doen


FloatFit

FloatFit is een 30 minuten durende workout op het water uitgevoerd op de AquaBase. Squats, burbees, push-ups en balansoefeningen wisselen in hoog tempo elkaar af. Doordat je de oefeningen op het water uitvoert is deze workout prettig voor zowel Body & Mind. FloatFit

Mindful training

Mindful training maakt je bewuster van jezelf en de connectie tussen Body & Mind. Mindful training

Personal, DUO of small group training

Personal, small group training bij Happier Life. FUN, met professional begeleiding, effectief en laagdrempelig. Personal, DUO of small group training