Happier life is een vitaal leven creëren. Vitaliteit wil zeggen dat je fysiek gezond bent. Mentaal sterk. Emotioneel in balans. Met passie leeft. Bruist van de energie. Positief in het leven staat.

Vitaliteit is je levenskracht. Dit heeft betrekking op zowel je lichaam, hoofd, hart als ziel. Al deze vier onderdelen zijn op een positieve manier in balans als je vitaal bent. Je bruist van de energie, beschikt over mentale veerkracht, staat positief in het leven, ervaart levensvreugde, hebt doorzettingsvermogen en bent gepassioneerd. Kortom: je zit lekker in je vel, straalt en kunt de hele wereld moeiteloos aan.

Ben jij vitaal? Dát is voor ieder mens anders en persoonlijk. Denk aan iemand die met zijn hart en ziel vrijwilligerswerk doet, een succesvolle ondernemer, een liefdevolle moeder, of correspondent in het buitenland. Vitaal zijn betekent je leven kleur geven en leven vanuit een natuurlijk verlangen en talent.

Een goede gezondheid ondersteunt je vitaliteit. Als je dus alles uit het leven wilt halen en vitaal wilt zijn is het van groot belang om goed voor jezelf te zorgen. Het is zelfs een van je grootste drijfveren! Een gebrek aan levenslust kan dan ook zorgen voor verwaarlozing van je gezondheid, want lichaam en geest zijn met elkaar verbonden.

Voordelen van fit en vitaal zijn:

  • Je bent levenslustig in plaats van lusteloos
  • Je bent veerkrachtig
  • Je bent open-minded
  • Je maakt gebruik van je natuurlijke talent
  • Je voelt je sterk en energiek
  • Je hebt doelen
  • Je bent gemotiveerd
  • Je bent daadkrachtig
  • Je weet waar je het voor doet
  • Je voelt je ontspannen
Ja! Ik wil fit en vitaal worden.

Hoe we dat doen


Mindful trainen

Wanneer je sport, beweegt of traint heeft dit vaak een doel. Denk aan: fitter worden, meer conditie krijgen, sterker worden, gewicht verliezen, lekkerder in je vel zitten, of flexibeler zijn. Een positieve mindset ten opzichte van je doelstelling houdt je niet alleen gemotiveerd, je bereikt je doelstelling sneller en behoudt het resultaat. Mindful trainen

Personal (small group) training

Samen met een coach en trainer werken aan je persoonlijke doelstelling(en). Resultaten behalen, maar ook leren hoe je deze zelf kunt voortzetten. Tijdens een vooraf besproken periode, tijdstip en locatie werk je gericht aan jezelf. Niet alleen fysiek maar ook mentaal word je getraind en gecoacht. Een investering die zich terugverdient. Je wordt een fit, energiek, zelfverzekerd en HAPPIER persoon. Personal (small group) training