NIEUW*****NIEUW****

Nieuwe work-outs bij Happier Life. Naast FloatFit kun jij de komende maanden ook meedoen met nog meer leuke work-outs op mooie locaties in de Regio Noord-Holland ( Den Helder, Heerhugowaard, Alkmaar eo). De work-outs zijn laagdrempelig, FUN, effectief en onder professionele begeleiding van Trainer en Coach Bianca.

De derde editie van Fit For Summer, een laagdrempelig leefstijl programma in het teken van de zomer. Net even strakker in je bikini, lekker in je vel zitten, je zelfverzekerd voelen?! De zomer is aantocht is de perfecte stimulans om je lichaam die extra aandacht te geven, wat je verdient.

Fit For Summer is GEEN dieet, je hoeft niet iedere dag naar de gym of ingewikkelde recepten te maken. Wees nou eerlijk, dit hou je toch niet de rest van je leven vol? Of je gaat jezelf een paar weken uithongeren om het er vervolgens tijdens je vakantie weer dubbel bij te eten??!!

  • Stel dat je nu gewoon lekker kan eten, zonder moeilijk gedoe, schuldgevoelens of urenlange voorbereiding.
  • Stel dat je sporten gaat zien als ontspanning, iets waar je ENERGIE van krijgt, waardoor je je FITTER voelt, Body & Mind sterker wordt en als BONUS: een paar centimeter minder, je zit lekker in je vel, je lichaam is in SHAPE en je creëert een positief zelfbeeld.
  • Stel dat je dit ook nog eens gemakkelijk kunt volhouden……

Dat is GEWELDIG! en dat is Fit For Summer.

DSC_1053

Meedoen met de work-outs?? Dat is nieuw bij de editie van 2017. Naast de work-outs die in de journal staan: Tabata, core, kettlebell, Shape & Tone die je uiteraard over en waar dan ook kan doen en in de de private Facebook groep krijg je nog meer inspiratie. Maar ECHT meedoen is nog leuker!!

HIIT on the Spot:

Een High Intensity Interval Training op een te gekke locatie. Deze work-outs zijn ideaal voor conditie, uithoudingsvermogen, kracht, core. Een TOTAL body work-out en een BOOST voor je stofwisseling.

Kettlebell & Swing:

De kettlebell is een soort kanonskogel met een handvat, waarmee je eindeloos oefeningen kunt doen. Doordat je het gewicht op verschillende manier beweegt en gebruikt, stimuleer je meerdere spiergroepen in 1 keer, waardoor je in korte tijd effectief kunt trainen…..ook dat is een voordeel.  Een groot deel van de oefeningen met de kettlebell voer je staand uit, waardoor je balans, core-stabiliteit en concentratie verbetert. Klinkt goed! Combineer dit met een stevige BEAT en je hebt een heerlijk work-out.

Nog meer…..

Met de Happier Life strippenkaart kun jij je voor alle work-outs inschrijven die op het rooster staan. Altijd al een keer FloatFit willen proberen? Er komen ook diverse PoP-Up work-outs die je niet wilt missen. Bekijk het rooster op lessen.happierlife.nl 

Pre-order NU alvast je Fit For Summer journal en doe mee!