Mijn Fit Journey.

Van geen trappetje op kunnen gaan, naar het doen van een obstacle run! Door de fysieke en mentale journey kreeg niet alleen mijn gezondheid, maar mijn hele leven een boost. Met steeds een beetje meer zelfvertrouwen op zak, ging ik meer uitdagingen aan. Opleidingen volgen bijvoorbeeld, waar ik me vroeger niet goed genoeg voor vond. Daardoor groeide mijn bedrijf en kon ik ook andere vrouwen gaan coachen. Ik werd gezien! Ik leerde balans te creëren en bewuste keuzes maken. Mijn totale zelfbeeld veranderen en 'last but not least' een Bad Ass Body! Dat ik nu zo veel andere vrouwen inspireer, maakt me megatrots.

Jij bent GOED zoals je bent. Zo, die komt even binnen. Dit is de dagelijkse reminder die je vanaf nu gaat  krijgen bij de Bad Ass Babes Club. That’s our Spirit! Een community voor vrouwen die motivatie, tips en support zoeken bij het bereiken hun wildste lifestyle doelen. Zoals met de challenge van maart:  Sculpt your body. Dat maakt allemaal deel uit van jouw eigen FIT journey.

Die van mij begon een paar jaar geleden: na een schildklierziekte, een hoop shit, stress en veel onzekerheid, wist ik: DIT BEN IK NIET! Een nieuwe leefstijl pakte ik op en daar ging ik voor. Mijn doel: een sterke zelfverzekerde vrouw zijn.

Van geen trappetje op kunnen gaan, naar het doen van een obstacle run! Door de fysieke en mentale journey kreeg niet alleen mijn gezondheid, maar mijn hele leven een boost. Met steeds een beetje meer zelfvertrouwen op zak, ging ik meer uitdagingen aan. Opleidingen volgen bijvoorbeeld, waar ik me vroeger niet goed genoeg voor vond. Daardoor groeide mijn bedrijf en kon ik ook andere vrouwen gaan coachen. Ik werd gezien! Ik leerde balans te creëren en bewuste keuzes maken. Mijn totale zelfbeeld veranderen en ‘last but not least’ een Bad Ass Body! Dat ik nu zo veel andere vrouwen inspireer, maakt me megatrots.

Maar hoe ik eigenlijk deed? Nee, niet met een doorsnee methode, trucje of het standaard (crash)dieet. Het was eigenlijk heel simpel: gewoon doen. Met een positieve mindset en door steeds kleine challenges en doelstellingen kiezen, zoals Sculpt Your Body.

Sculpt Your Body is dé perfecte manier om iedere dag even een momentje voor jezelf te creëren en de oefeningen te doen. Het maakt niet hoe, waar en wanneer je het doet. In je pyjama, achter je bureau, samen met de kids, op je eigen manier. Jij bent BAD ASS en de challenge is een dagelijkse REMINDER hiervan.

Tijdens mijn eigen fit journey miste ik op sommige momenten weleens ‘real life’ inspiratie, dus niet van die onmogelijke diëten, of langdurige work-out sessies, maar van andere vrouwen met hun dagelijkse stories. Een peptalk op zo’n moment dat het even tegenzit, want dat gebeurt ook gewoon. En ik miste ook de SUPPORT bij het bereiken van een doel!

Daarom ben ik de community gestart: Bad Ass Babes Club SWEAT – LOVE – INSPIRE – SUPPORT. Voor ieder Bad Ass Woman.

Ben je al lid van de community? Laat mij en de anderen weten op welke dag je zit van de challenge, deel een leuke foto, of een kort verhaaltje van jezelf.

Tot snel! Groetjes Bianca