Lancering Bad Ass Babes Club

Vol trots presenteer ik de Bad Ass Babes Club! Ben jij toe aan een hele nieuwe kijk op gezond en fit zijn? Wil je meer zelfvertrouwen, een ander zelfbeeld, balans creëeren in je leven en lekker in je vel zitten? Lees snel verder.

Als (werkende) vrouw en moeder heb je een druk leven. Daarnaast wil je graag gezond en fit zijn, lekker in je vel zitten en laten we vooral de ontspanning niet vergeten. De combinatie hiervan is een uitdaging. Met de nodige sociale/ werkdruk, kom je tijd te kort en schiet de sportschool, of die gezonde maaltijd er toch weer bij in. BABES 2 THE RESCUE!

De Bad Ass life guide biedt de oplossing voor alle twijfels en dilemma’s van de moderne vrouw. Er is geen probleem wat we niet kunnen fixen en om een klein hobbeltje hier en daar maken we ons al helemaal niet druk!

Onze daily work-outs zijn een heerlijk uitlaatklep, een mentale powerboost waardoor je alles kan. We love Food! Lekker, gezond en bewust leven en daar hoort een wijntje ook bij. Uit balans zijn is prima en dat oefenen we doormiddel van yoga en mindfullness. Met de Bad Ass Life guide creëer jij je eigen beeld van een fit en gezond leven.

Alles wat jij wilt is mogelijk. Say Yes!

Dit is nog maar het begin. Lees het meer over het ontstaan van de Bad Ass Lifeguide die ik in de afgelopen 5 jaar het ontwikkeld.