FloatFit  powered by Happier life in Alkmaar

FloatFit  een complete nieuwe, unieke, effectieve en uitdagende manier van bewegen. Een Low-impact, conditie, balans en core-stabiliteit workout op het water, die je bewegelijkheid stimuleert.

Bianca is master trainer en presenter FloatFit HIIT en Yoga inspired voor aquaphysical  en partner van FloatFit Benelux. 

‘Bianca, vertelt verder. Als personal trainer en leefstijlcoach ben ik altijd op zoek naar leuke en uitdagende trainingsvormen. Dit is alles wat ik zoek in een workout. Fun, uitdaging, pittig en ontspannend. Momenteel hebben we zelf 10 AquaBase. Op deze speciaal gemaakte mat wordt de workout FloatFit uitgevoerd. De classes kunnen op diverse plekken worden gegeven. In een binnen of buitenbad, open water, hotel, indoor recreatiecentrum, retreat, of active holiday. Nog een groot voordeel van deze workout vind ik, dat je echt even de tijd vergeet en gewoon lekker en op een leuke manier bezig bent met sport’.

FloatFit is een 30 minuten durende HIIT workout op het water uitgevoerd op de AquaBase. Squats, burbees, push-ups en balansoefeningen wisselen in hoog tempo elkaar af. Doordat je de oefeningen op het water uitvoert is deze workout prettig voor zowel lichaam en geest.

Classes in Zwembad de Hoornse Vaart Alkmaar: Doe jij mee met FloatFit? Kijk hieronder bij BOEK NU voor lessen, tijden, dagen en reserveer voor een van de work-outs.

FloatFit HIIT 1.0 

Squats, burpees, aqua-climbers, v-sit en een pittige challenge uitgevoerd op de AquaBase. Een 30 minuut durende HIIT work-out waarbij het tempo langzaam wordt uitgevoerd. Een work-out waarbij je werkt aan kracht, balans, core-stabiliteit en conditie.15025417_670250486482102_4797596287034258946_o

FloatFit 2.0

De basics van HIIT 2.0, maar dan sneller-meer-uitdagender! Voor de gevorderde Floater, maar ook absoluut voor iedereen die graag een uitdaging aangaat:-)

FloatFit Yoga Inspired 

Een 30 minuut durende vinyasa flow op de AquaBase. Voeg beweging en ademhaling samen voor een sterker Body & Mind.

Voordelen van FloatFit

  • Door de zachte ondergrond zeer geschikt voor beginnende sporters, of als hersteltraining na een blessure
  • Verbeterd je balans en core-Stability. Door de beweging van de aquabase en het water zoek je steeds naar balans. Je gebruikt spieren die je houding verbeteren
  • Uitdagend voor iedereen en elk niveau. De professionele instructor weet jou persoonlijk uit te dagen op het niveau wat bij je past
  • FUN!! Het grootste voordeel is de fun en het plezier wat je ervaart tijdens deze workout
  • Steeds een beetje verder kunnen gaan, langer blijven staan op de AquaBase, andere oefeningen doen en steeds meer zelfvertrouwen
  • Iedere workout wordt afgesloten met yoga en stretcht. Na 30 minuten voel jij je als herboren

Recensies van een aantal deelnemers:

Marit:

 “Een intensieve uitdagende workout die je met een grote glimlach doet”.

Bo-Anne:

“Uitdagend, (in)spannend, een work-out die niet te vergelijken is met andere trainingen. En boven alles: superleuk! Met Bianca als een enthousiaste trainer die je net dat zetje geeft om je grenzen op te zoeken!”

Babette:

Een half uurtje lekker bezig zijn. Heerlijk om met ogenschijnlijke makkelijke oefeningen je hartslag binnen no time omhoog te brengen om te eindigen met spierpijn in je voeten om je balans te houden. Top workout voor iedereen toegankelijk. Heerlijk even aan niets kunnen denken! Dan is er natuurlijk onze super gemotiveerde Bianca die met een grote glimlach doet alsof alles een eitje is”.

Bas:

“Wat ik er vooral leuk aan vind, buiten natuurlijk wat een ieder hiervoor al heeft gezegd 😄, is dat het heel makkelijk te combineren is. Je kunt makkelijk samen met je partner even Floatfitten want je doet de oefeningen op je eigen intensiteit. En als je kinderen hebt….neem je die gewoon mee naar het zwembad. Zij alvast zwemmen en “pa en moe” even een half uurtje beulen! Om daarna met het gezin nog even verder te zwemmen.
Heb ik al gezegd dat het ook goed voor je is? En dat Bianca professioneel is? En dat je er spierpijn van krijgt? En dat het…..voordat ik het vergeet……ook een intensieve workout voor mannen is!”

Crisje:

“FloatFit is een verfrissende, veelzijdige en intensieve workout, waarbij een goede mix gecreëerd wordt in vetverbranding, spieren kweken, uithoudingsvermogen en balans zoeken op het water. Naast dat het intensief is, is het vooral plezier die de boventoon maakt. En ook de top begeleiding van Bianca”.

 

Doe jij mee met FloatFit? Kijk hieronder bij BOEK NU voor lessen, tijden en dagen.

Prijzen:

  • Losse les: €8,00
  • 5 strippenkaart:  €37,50
  • 10 strippenkaart:  €72,50

Tevens geven wij pop-up classes in diverse zwembaden, of een speciale clinic op aanvraag.  Vragen? neem CONTACT met ons op voor meer informatie.

Locaties vaste rooster:

 

 

Happier life Floatfit® Hoornse vaart
Deze workout wordt gegeven in Zwembad Hoornse vaart, Hertog Aalbrechtweg 4
1823DL Alkmaar
Boek je les hier