GRATIS! Doe mee met de challenge.

Een nieuwe maand, het voorjaar komt eraan, tijd voor een nieuwe challenge. Doe jij mee? Het is gratis en fun, dus waarom niet:-) SCULPT YOUR BODY!

Babes on fire! In januari ben ik een online community gestart: BAD ASS BABES CLUB. Een online community (private) voor vrouwen en door vrouwen.  Sweat – Love – Inspire – Support

Doe jij mee met de challenge in maart? SCULPT YOUR BODY.

SWEAT: because we love our body

LOVE: without limits

INSPIRE: by being you

SUPPORT: your Dreams & goals

 

Sweat because we love our body.

Sporten, trainen of bewegen, is dit niet je hobby? Of heb je verschillende pogingen gedaan, maar heb je moeite om gemotiveerd te blijven? Zou je het wel heel graag willen, maar zie je ertegenop om naar de sportschool te gaan? Heb je weinig tijd, door werk, gezin en andere verplichtingen? WE GOT THIS! We weten het allemaal. Bewegen is gezond voor lichaam en geest. Een ander voordeel is dat je fitte lichaam ook in vorm is, als je maar blijft bewegen, ook blijft. Wij zorgen ervoor dat jij je dagelijkse work-out als LEKKER en LEUK gaat ervaren. Een korte yogaflow in de ochtend waardoor je jezelf de hele dag energiek voelt, of een pittige High Intensity Interval Training op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Voel je STERK, FIT, IN SHAPE, zonder dat de nadruk ligt op het creëren van het ‘perfecte’ lichaam. Geef jezelf positieve energie!  Je merkt, voelt en ziet binnen een paar weken het verschil. En reken maar: vanaf dan wil je dit voor altijd!

Love without limits.

Geen restricties, strenge regels, weegschaal, of andere onzin. Wij houden van eten, lekker, gezond en ook van feestjes. Er is meer in het leven dan alleen het behalen van je streefgewicht. JIJ! Jij bent het allerbelangrijkste en het gaat erom dat jij je GEWELDIG voelt. En daarom stimuleren we je om op basis daarvan je keuzes te maken. “YOU ONLY LIVE ONCE, YOU MIGHT AS WELL BE BADASS.”

Inspire by being you.

Jezelf zijn. Ook dat is een belangrijk onderdeel van de Bad Ass Babes club. In de community kun je gewoon, lekker, jezelf zijn. Neem gezellig een kijkje. Inspiratie komt overal vandaan. Of het nu een recept is dat je deelt in de community, een work-out selfie, een verhaal van je dag, of andere dingen die je meemaakt. Wij willen zien wie je bent! Deel je passie, je energie en inspireer anderen. Connect met jezelf en anderen.

Support your Dreams en goals.

We denken verder als het gaat om sporten, voeding en mindset. Want stel je nú eens voor hoe het is: je bruist van de energie, je voelt je sterk en je bent zelfverzekerd. Stel je eens voor wat dat nog meer teweeg kan brengen in je leven.

– Een andere baan?

– De liefde van je leven ontmoeten?

– Eindelijk die ene cursus volgen?

– Je diepste dromen laten uitkomen?

Support is zo ontzettend belangrijk. Bij alles wat je maar wilt bereiken. Een lach, een knipoog, een peptalk, een sportdate, of samen lunchen. Wij als Bad Ass Babes Club Supporten je bij het bereiken van alles wat je wil.

YOU GOT THIS!