Gewonnen!

Genomineerd voor VIVA-400!! Gefeliciteerd Bianca! Je bent genomineerd voor de VIVA-400 Award. Wie, ik?! Een lijst met de 400 meest inspirerende, talentvolle, succesvolle en krachtige vrouwen van Nederland en ik sta daartussen......?? Zo dan… Wat ging hier allemaal aan vooraf:

Een aantal jaar geleden ging ik nog door het leven als een bescheiden, onzekere jonge vrouw en moeder, die niet echt wist wat ze wilde of wie ze was. Ik zat niet lekker in m’n vel, voelde me moe en futloos. Het was een beetje: mwah, zo kom je de dagen wel door. Maar echt geweldig… Nee, dat was het niet.
Diep vanbinnen wist ik wel, dat er meer was. Ik wilde wel, maar ik durfde de stap niet te zetten. Ik verzon redenen (excuses) waarom het mij toch nooit zou gaan lukken. En ja inderdaad, met die mindset lukte het dan ook niet.

DOEN!

Wat veranderde de zaak? Het advies wat ik nu regelmatig aan mijn klanten geef: ik ben het gaan DOEN! De dingen die ik doodeng, ontzettend spannend, lastig en moeilijk vond. Maar waarvan ik tegelijkertijd wist dat ik het wel heel graag wilde en ook nodig was. Ik ben deze dingen gaan doen.

Het was echt niet binnen 1 dag gefixt. En ook niet na een 1 maand allemaal anders. Natuurlijk was, en is het zoals in alle andere gevallen wanneer je ‘iets’ wilt bereiken of veranderen, een kwestie van: doorzetten, volhouden, vallen en weer opstaan, dealen met teleurstellingen, kleine stapjes dichterbij komen en je DOEL voor ogen houden.
Mijn doel: Ik wil een succesvolle, inspirerende, krachtige vrouw zijn. Ik wil een bruisend, energiek leven. Dit wil ik als voorbeeld zijn voor mijn eigen dochter, een inspiratie voor anderen, maar het allerbelangrijkste, voor mezelf.

GENOMINEERD

De VIVA-400 nominatie was voor mij een enorme eer. Erkenning voor wie ik ben, mijn bedrijf Happier Life en een enorme energieboost. De afgelopen jaren heb ik (wij) keihard gewerkt om ons bedrijf te runnen en te laten groeien. Dat was zeker op heel veel momenten niet gemakkelijk.
Tegenslagen, mislukkingen, onzekerheden en verkeerde keuzes. Ook dat hoort er allemaal bij.
Het zijn geen onderwerpen waar ik lang in blijf hangen. Een reden om te stoppen? Nee, dat al helemaal niet! Juist die tegenslagen maken mij gemotiveerder om door te gaan. Ze hebben mij geleerd om andere mogelijkheden te creëren. Zoals ik het aan mijn klanten omschrijf ‘zie het als een avontuur, en enjoy the ride’.

GEWONNEN

Heb je gewonnen vraag je je nu misschien af. JA! Ik heb voor mezelf absoluut gewonnen. Nee, de VIVA-award niet, maar daar ging het voor mij al helemaal niet om.
Ik heb een geweldige avond beleefd, met allemaal inspirerende vrouwen. Vrouwen met een eigen bedrijf, die zich inzetten voor goede doelen, schrijfsters, ontwerpsters, sporters enz. Allemaal ambitieuze, talentvolle vrouwen en ik ben er 1 van. Weet je wat het mooie was? Ik voelde me voor het eerst niet minder dan een ander. En dat is tot nu toe echt m’n grootste overwinning.

Via deze weg wil ik je enorm bedanken voor je support, het stemmen en volgen van Happier Life. Mede door deze nominatie heb ik nog meer zin in alle nieuwe projecten waar ik momenteel aan werk voor 2017. En wie weet wat er nog meer op mijn (en dus ook jullie) pad komt 🙂

Bedankt en tot snel.

Liefs Bianca