Confessions of a coffee junkie

Wie is The Coffee Junkie? Dat is denk ik de beste vraag die je kan stellen, waar het antwoord nog niet op gevonden is. The Coffee Junkie is Pascal Landman, vader, echtgenoot, personal trainer, ondernemer, supernieuwsgierig, en, je raadt het niet, verslaafd aan koffie. Tijdens zijn blog zal hij schrijven over zijn alledaagse overwegingen, dilemma’s, verbazingen en belevingen, kortom: life. Is hij dan een life expert? Haha, nee verre van dat, en dat brengt dan weer geweldige confessions met zich mee. Maar nu eerst koffie. Confessions of a coffee junkie

Reserveer jouw FloatFit work-out!

Wil je meedoen met FloatFit? Ervaren hoe gaaf deze work-out is? Dat kan bij Happier Life. Wij geven deze work-out in Zwembad De Hoornse Vaart in Alkmaar. Bekijk het rooster en boek snel. Reserveer jouw FloatFit work-out!
Healthy fest 2017

FloatFit is anders dan een work-out in de sportschool.

Mocht je ook hebben meegedaan, of heb je een aantal foto’s bekeken, dan weet je hoe het is. Beeld je dit in: je begint zittend op een wiebelend ding, dat op het water ligt: de AquaBase. Je dobbert en het voelt best prettig, je bent (vooral de eerste keer) benieuwd wat er komt en of je kunt blijven staan. FloatFit is anders dan een work-out in de sportschool.

Het -YEAH- gevoel na je work-out?!

De tip die wij aan iedereen willen geven die graag sport en actief is: Stel jezelf tijdens je training/work-out haalbare mini-doelen! Voor meer motivatie en doorzettingsvermogen. Haalbare mini-doelen? Ja, inderdaad. We leggen je nu precies uit waarom. Dit heeft alles te maken met een aantal hormonen (neurotransmitters) die bijdragen aan je motivatie, doorzettingsvermogen, en het 'geluksgevoel'. We zetten de belangrijkste op een rijtje: Het -YEAH- gevoel na je work-out?!

Meer (wils) KRACHT?!

Wat heb je nodig om je doelen te bereiken? Juist: WILSKRACHT! Ontbreekt het je weleens aan wilskracht, heb je er geen zin in, of geen energie voor. Goed nieuws, want dit kun je trainen. Meer (wils) KRACHT?!

Countdown 2017!

Nog maar een paar weken. We tellen samen af tot 2018! Dat doen we geheel in Stijl, want alle trainingen bij Happier Life krijgen het thema: countdown.......:-)))) Countdown 2017!
retreat 2018 Mallorca

Happier Life Fitness retreat 2018!!!!

Ben jij een powervrouw, ondernemer, moeder, sporty chick, of een altijd bezig bijtje? Wil je een korte break van je drukke bestaan, of lekker even tijd voor jezelf nemen om nieuwe energie op te doen, daarnaast actief te ontspannen en in het 'NU' te zijn. Dan is deze trip perfect voor jou. Er zijn dagelijkse diverse sport, relax en mindful momenten. En deze retreat is er speciaal op gericht om nieuwe, prettige dingen te ontdekken en te ervaren, die je thuis ook kunt blijven doen, zodat je dat fijne gevoel blijft houden. Klinkt goed? Lees snel verder. Happier Life Fitness retreat 2018!!!!

NIEUW!! Personal, duo of trio training bij Happier Life.

Samen met een personal trainer werken aan je persoonlijke doelstellingen. Personal, duo of trio trainingen zijn bijzonder effectief. Perfect om doelstellingen te halen. NIEUW!! Personal, duo of trio training bij Happier Life.

Happier herfst tips…….are welcome:-)

Eerlijk is eerlijk. De zomer is mijn favoriete seizoen, maar de herfst heeft iets bijzonders. De kleuren, de verandering van de natuur, gezelligheid, knus, kaarsjes en wat nog meer.......Lees mijn Happier herfst tips. Happier herfst tips…….are welcome:-)

Het paard als spiegel.

Er zijn een paar dingen die mij ontzettend happy maken. Een lekker kopje koffie in de ochtend, de zon die opkomt, mijn bedrijf en paarden. Ik ben een echt paardenmeisje. En daarom organiseer ik op 16 oktober weer een workshop om kennis te maken met: Het paard als spiegel. Het paard als spiegel.

Start Yoga warm-up

Volg je #21dayshappierlife op mijn facebookpagina, ben je geïnteresseerd in yoga of wil je meer verdieping geven aan jouw yoga oefeningen thuis of in de studio? Ik neem je de komende 21 dagen mee in mijn persoonlijke yoga practice. Niet alleen op de mat, maar ook in het dagelijkse leven. Leuk dat je meedoet. Start Yoga warm-up

Nieuw rooster FloatFit

De vakantie is voorbij. Wij zijn er klaar voor:-))) FloatFit begint weer, een nieuwe seizoen met nog steeds de leukste work-out van 2017! Nieuw rooster FloatFit

Een koekje bij de koffie?!

Afvallen, diëten, altijd met eten bezig zijn of de nieuwste trend of methode op het gebied van voeding uitproberen?! Het is standaard onderwerp na de vakantie, tijdens verjaardagen, uitjes, op het werk en social media. Je kunt er gewoonweg niet omheen. Een koekje bij de koffie?!

FloatFit is Back!!

Een nieuw seizoen met de spetterende work-out FloatFit begint vanaf 5 september in Zwembad De Hoornse Vaart in Alkmaar. Bekijk het rooster en meer info. FloatFit is Back!!

*Start YOGA* gratis online te volgen bij Happier Life.

Ik ben niet van plan om je de nieuwste afslankmethode te verkondigen, te vertellen wat je wel of niet mag eten en je dagelijks een strak Work-out regime te laten volgen. *Start YOGA* gratis online te volgen bij Happier Life.

NIEUW! Personal small group training.

In een vaste groep, met vriendinnen, collega's, buren of familie sporten! Lekker je hoofd leeg maken, buiten zijn, elkaar anders leren kennen, maar vooral sporten omdat het fijn is voor BODY & MIND. NIEUW! Personal small group training.

Yoga. Meer dan een ingewikkelde pose.

Yoga hoeft niet gezien te worden als slechts een alleen fysieke workout. Het is veel meer dan dat. Het gaat er niet om welke bizarre houdingen je kunt, het gaat er om wat het met je doet. De manier waarop je omgaat met jezelf. Yoga. Meer dan een ingewikkelde pose.

PoP-up work-out. Boek een unieke work-out op een bijzondere plek.

Happier Life verzorgt regelmatig work-outs op locatie. Voor een speciaal event, een uitje, of 'break' tijdens een vergadering. Bekijk een aantal opties. PoP-up work-out. Boek een unieke work-out op een bijzondere plek.

Train je core.

Je kent allemaal wel, we willen: én een platte buik, én een goede houding, én een sterk lichaam én een stabiel bekken. Dat kan heel simpel: door je core te trainen. Train je core.

FloatFit in de media!

FloatFit de fitnessrage van 2017?! FloatFit is momenteel de fitnessrage van 2017! Het is natuurlijk nieuw en trendy, maar wat maakt deze (in)spannende work-out nog meer zo bijzonder? Mijn achtergrond gaat verder dan alleen het geven van trainingen. Sporten en bewegen zie ik als een middel om een connectie te maken tussen BODY&MIND. Hoe gaat dat in z'n werk met FloatFit? FloatFit in de media!

Demo en Private masterclass FloatFit.

Met een demo de work-out FloatFit ervaren? Dat is mogelijk! In samenwerking met FloatFit Benelux en AquaPhysical kunnen wij op diverse locatie's master classes verzorgen. Demo en Private masterclass FloatFit.

Wie is Bianca?

Bianca: Founder Happier Life, trainer, mental coach en gepassioneerd ondernemer. Inspireren. Motiveren. Jou opnieuw energie geven om ervoor te gaan in het leven. Dat is wat ik dóe. Positief, een doorzetter, mindful. En dat is wat ik bén. Hoe heet je dan? Bianca Landman en ik ben jouw Happier Life coach. Wie is Bianca?

Wat is mindful training??

Sporten vanuit een positieve gedachten, dat is mindful training. Bijvoorbeeld; dat je je lekker vrij kunt bewegen, sterk bent en je gezond voelt. Omdat je het leuk vindt, ander mensen ontmoet, of je er zelfverzekerd door voelt. Wat is mindful training??

NIEUW!! FloatFit *exclusive*

Vanaf zaterdag 11 November een NIEUWE EDITIE, 6 weken durend programma bij Happier Life: FloatFit *exclusive*. Een exclusieve, 45 minuut durende work-out op de AquaBase, in een vaste groep. NIEUW!! FloatFit *exclusive*

Start 2 FloatFit (5 september)

Lijkt FloatFit jou helemaal te gek, maar weet je niet of je het wel kunt? Wil je eerst rustig beginnen en werken aan je balans op de AquaBase? Doe dan mee met dit programma. Start 2 FloatFit (5 september)

Happier Life Fitness Retreat Mallorca

6 dagen in een gezellige villa midden in het centrum van het dorpje Cala d'or gelegen aan de oostkust van Mallorca. De villa bevind zich op loopafstand van verschillende prachtige Cala's en het centrum van Cala d'or. Een typisch wit, knus huisje in Cala d'or met plek voor 6 gasten die zin hebben in een weekje ontspanning, zon, yoga, lekker eten,( sportieve) uitdagingen, leuke trips en Fun. Happier Life Fitness Retreat Mallorca

Zomerrooster Work-outs

Happier Life work-outs: een ENERGIEBOOST voor Body & Mind. Meedoen kan heel makkelijk! Pay & Play, je zit nergens aan vast. De leukste work-outs van dit moment, FloatFit HIIT, FloatFit YOGA, kettlebell training en HIIT on the Spot Zomerrooster Work-outs

NIEUW*****NIEUW****

Nieuwe work-outs bij Happier Life. Naast FloatFit kun jij de komende maanden ook meedoen met nog meer leuke work-outs op mooie locaties in de Regio Noord-Holland ( Den Helder, Heerhugowaard, Alkmaar eo). De work-outs zijn laagdrempelig, FUN, effectief en onder professionele begeleiding van Trainer en Coach Bianca. NIEUW*****NIEUW****

Fit For Summer 2017

Nog 2 maanden en dan is het zomer! Strand, vakantie, BBQ en bikini's. Bikinistress? De zomer in aantocht is een perfecte stimulans om je lichaam die extra aandacht te geven wat het verdient. Ben je klaar voor om je deze zomer FIT en ENERGIEK te voelen? Zonder schuldgevoel te genieten van de zomer. ZELFVERZEKERD te zijn en niet druk te hoeven maken over je bikini-look? Fit For Summer 2017

Doe je mee? 4 weken Body & Mind detox

Wat is detox eigenlijk precies? Misschien denk je nu meteen aan een sapkuur of een darmspoeling :-). Dat klopt helemaal, want dit zijn inderdaad manieren van detoxen. Detox betekent letterlijk ontgiften. Ons lichaam is prima in staat om zichzelf te ontgiften en doet dit al voor je, zonder dat je het doorhebt. Dit gebeurt onder andere via het spijsverteringskanaal, huid, haar, nagels, longen en diverse emoties. Het is een redelijk ingewikkeld proces, waar je waarschijnlijk niet altijd bij stilstaat, totdat afvalstoffen zich ophopen… Daardoor kun je klachten ervaren als: Doe je mee? 4 weken Body & Mind detox

Happier Life Fit-Tip tegen cellulitis

Heb jij soms vermoeide en zware benen, of die vervelende cellulitis? Probeer dan eens het volgende uit: je huid droog borstelen. Dit is 1 van de technieken die ik adviseer voor bovenstaande klachten. Happier Life Fit-Tip tegen cellulitis

Recept: smoothiebowl

Zin in een heerlijke vitamine boost en een vrolijk ontbijt? Maak deze smoothie bowl. Recept: smoothiebowl

Happier Life fit-tip

Yoga? Heb jij dat weleens gedaan en wat vond je ervan? Ik ben fan van Yoga en ik zal je in de tip van deze week uitleggen waarom. Wie weet is het ook wat voor jou? Happier Life fit-tip

FloatFit de fitnessrage van 2017?!

FloatFit is momenteel de fitnessrage van 2017! Het is natuurlijk nieuw en trendy, maar wat maakt deze (in)spannende work-out nog meer zo bijzonder? Mijn achtergrond gaat verder dan alleen het geven van trainingen. Sporten en bewegen zie ik als een middel om een connectie te maken tussen BODY&MIND. Hoe gaat dat in z'n werk met FloatFit? FloatFit de fitnessrage van 2017?!

Happier Life fit-tip

Positieve mindset. De Happier Life fit-tip van deze week gaat over een positieve mindset. Een positieve mindset betekent niet dat je altijd heppiedepeppie moet zijn, nooit chagrijnig bent en het zegt ook niet dat je geen vervelende dingen meemaakt. Maar, wat is het dan wel? Happier Life fit-tip

Bambi on ice!

De Aquabase® wordt aan de voor- en achterkant aan twee kabels gehaakt die in het water zijn gespannen. De touwen zijn niet strak gespannen zodat de Base ook wat bewegingsvrijheid heeft. Mocht je net als ik een onderontwikkeld evenwichtsorgaan bezitten; het ding beweegt. Veel. Mijn buurvrouw lachte me bemoedigend toe. Rustig aan, even wennen! Nadat ik mij langzaam opwerkte tot een staande positie schoot een scene van Bambi on Ice mij als eerste te binnen. Knikkende beentjes en zwaaiende armen…even wennen inderdaad! Bambi on ice!

Persbericht uit Engeland!

Nieuw, ontzettend leuk en aantrekkelijk voor iedereen. 2017: We zijn verheugd om te melden dat de FloatFit® HIIT en Yogalessen van AquaPhysical, gegeven door Happier Life, ook aanwezig zijn op het Healthy Fest in Zeewolde in mei! Persbericht uit Engeland!

Happier Life fit-tip

Boost je immuunsysteem! Een beetje ziek, kwakkelen, niet helemaal fit zijn? Een sterk immuunsysteem helpt je er zo weer bovenop. 4 tips om je immuunsysteem te boosten. (nee, geen groente en fruit eten!) Happier Life fit-tip

Kettlebell work-out

Krachttraining? Veel mensen hebben bij het woord 'krachttraining' al snel de associatie met bodybuilding, grote spieren, dat is alleen voor mannen. Kettlebell work-out

Happier Life fit-tip

Stop met dieeten en ga voor een langdurig gezond en gelukkig leven. Happier Life fit-tip

Happier Life fit-tip

De Happier Life fit-tip van deze week gaat het over Hormonen. Lichamelijke en mentale processen worden aangestuurd door hormonen. Jouw leefstijl beïnvloed je hormoonhuishouding positief of misschien juist negatief. Denk aan het volgende: voeding, stress, beweging, ontspanning, leefomgeving, maar ook emoties en gedachtes. Happier Life fit-tip

Happier Life fit-tip

Iedere week een Happier Life fit-tip voor een actieve, energieke en bewuste leefstijl. Deze week: Verbeter je core-stabiliteit! Happier Life fit-tip

De nieuwe Wilma

Wilma viel 20 kilo af, maar dat is lang niet alles. Ze laat haar onzekerheid, emotie-eten, paniekaanvallen achter zich en veranderde niet alleen haar voedingspatroon, maar haar complete leefstijl. Lees haar hele verhaal. De nieuwe Wilma

Happier Life Fit-Tip.

Happier Life Fit-Tip. Iedere week een tip voor een gezonde, bewuste en actieve leefstijl. Happier Life Fit-Tip.

Zeg NEE tegen smoesjes.

Smoesjes...... 'Ik heb het te druk. Ik ben té moe na een lange dag werken. Ik heb te veel aan mijn hoofd. Weet je wat, ik doe het morgen wel. Pfffff, in al dat gedoe heb ik geen zin hoor…' Herkenbaar hè? Als het aankomt op verandering brengen in je leefstijl, hebben we allemaal weleens een smoesje. Jammer: je zegt eigenlijk NEE tegen jezelf. Zeg NEE tegen smoesjes.

Terugblik op 2016

Nog een paar dagen en dan is het 2017! Een nieuw jaar met nieuwe kansen en mooie mogelijkheden. Zullen we eerst nog eens terugkijken op 2016? Ik heb 3 simpele vragen voor je, waarmee jij dit jaar heel gemakkelijk positief afsluit en een goed begin maakt van 2017. Pak er snel pen en papier bij........ Terugblik op 2016

Goede voornemens? 10 tips om ze vol te houden.

Wat is jouw goede voornemen? Afvallen, stoppen met roken, meer genieten en minder stressen, meer tijd met familie en vrienden door brengen, vaker sporten? Dit is de top 5 van meest genoemde goede voornemens. En weet je wat? Ze gaan je lukken!! Goede voornemens? 10 tips om ze vol te houden.

Last van PMS?

Heb je maandelijks tussen de eisprong en menstruatie last van premenstruele klachten? Dan kan het zijn dat je last hebt van het premenstrueel syndroom (PMS). Dit is een verzamelnaam voor een hele reeks symptomen, zowel lichamelijk als emotioneel. Gelukkig kun je het maandelijkse leed verzachten. Last van PMS?

Gewonnen!

Genomineerd voor VIVA-400!! Gefeliciteerd Bianca! Je bent genomineerd voor de VIVA-400 Award. Wie, ik?! Een lijst met de 400 meest inspirerende, talentvolle, succesvolle en krachtige vrouwen van Nederland en ik sta daartussen......?? Zo dan… Wat ging hier allemaal aan vooraf: Gewonnen!

Floatfit®

In het Noord-Hollands Dagblad een artikel over Floatfit®. De Helderse Bianca Landman geeft sinds kort drie dagen per week Floatfit in het Alkmaarse zwembad. Ze zag in het voorjaar een filmpje voorbijkomen op Facebook en dacht: ’Dit wil ik ook’. „Het is gewoon dé leukste work-out van dit moment. Ik bezocht de website, zag een knopje met ’word instructeur’. Binnen een half uur besloot ik de officiële opleiding in Londen te gaan doen.” Floatfit®

Is dit het nou?

Tijdens de Happier life workshop: Het paard als Spiegel, die ik onlangs gaf waren er zes deelnemers aanwezig, van tussen de 25 en 45 jaar. Alle zes hadden ze de vraag: ‘is dit het nou, wat wil ik nu graag?’ Herken je die vraag ook, lees dan verder. Is dit het nou?

Sporten voor meer zelfvertrouwen en een spannend liefdesleven?!

Bewegen is gezond. Je voelt je daardoor niet alleen stukken fitter en gezonder, maar je verkleint ook de kans op allerlei (welvaarts)ziekten. Elke dag een half uurtje beweging is al voldoende. Fiets bijvoorbeeld naar je werk, wandel tijdens je lunchbreak, ga tuinieren, jog na werktijd of kies een andere beweegactiviteit. Dit klinkt geweldig, maar er zijn nog andere, hele interessante redenen om te gaan sporten. Sporten voor meer zelfvertrouwen en een spannend liefdesleven?!

Altijd aan de lijn?

Afvallen, diëten, altijd met eten bezig zijn of de nieuwste trend of methode op het gebied van voeding uitproberen?! Het is standaard onderwerp van gesprek tijdens verjaardagen, uitjes, op het werk en social media. Je kunt er gewoonweg niet omheen. Altijd aan de lijn?

Faalangst of bang om succesvol te zijn?!

Herken jij jezelf in het volgende? Je wilt iets ontzettend graag. Denk aan naar de sportschool gaan, eindelijk die kilo's kwijt raken, je baan opzeggen en met een andere carrière beginnen, een dagje vrij nemen, een cursus volgen etc. etc. Toch begin je er niet aan, of stel je het steeds maar uit. Of hoe zit het met deze? Je begint wel, maar vlak voor het einde saboteer jij je eigen succes, door heel veel redenen te bedenken waarom het nog niet 'goed' is, het nog 'beter' kan. Zo bereik je (nooit) je uiteindelijke doel! Faalangst of bang om succesvol te zijn?!

Je hart volgen?

Wist je dat hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer 1 zijn bij vrouwen? Hoe zorg jij er eigenlijk voor dat je hart gezond is en blijft? Door bewust en gezond te leven misschien, voldoende beweging en ontspanning? Maar, een andere heel belangrijke, is goed luisteren naar je hart. Maar hoe doe je dat? Je hart volgen?

Mijn verhaal: Ik was Bore-out!

Onrustig, gestrest en lamlendig. Ik had nergens zin in, zag het nut er niet van, je hebt het gevoel dat je vastzit of geen keuze hebt. Het zijn veelal symptomen van overspannenheid/burn-out. Maar dit kan ook weleens over het totaal tegenovergestelde gaan! Mijn verhaal: Ik was Bore-out!

Stress een taboe? Maar iedereen heeft stress!

Stress? Dat is nogal wat hè! Een onderwerp waar niet gemakkelijk over gesproken wordt, of iets wat je snel deelt met anderen. Terwijl: iedereen heeft stress! Dus… Laten we het er gewoon eens wél over hebben! Wat is stress? Stress een taboe? Maar iedereen heeft stress!
Bianca Landman

Vrouwen willen meer ME-Time!

Let’s be real... Ken je ook van die dagen dat je van alles aan het doen bent, maar nergens aan toe komt? Het huishouden, je kinderen, werk, sociale contacten bijhouden. En ja, als je een beetje van deze tijd bent, eet je super gezond, probeer je naar de sportschool te gaan of ga je een rondje hardlopen met vriendinnen. Vrouwen willen meer ME-Time!

After vakantie dip.

De zomermaanden zijn bijna voorbij, de vakantie zit erop. Het dagelijkse leven begint weer met alles erop en eraan. Je kent het vast wel: het huishouden doen, werken, de kinderen weer naar school, sporten, afspreken met vriendinnen. Drukdrukdrukdrukdruk. Het zijn al die dagelijkse beslommeringen. Daar ga je weer! Je hebt weinig tijd en bent behoorlijk stressvol, terwijl je júist tijdens de zomervakantie met jezelf had afgesproken om vanaf nu 'écht' meer tijd voor jezelf vrij te maken. After vakantie dip.

Vakantiestress!

Voordat je op vakantie gaat……Inpakstress! Tijdens je vakantie….Wel of niet dat ijsje, cocktail, patatje, heb ik daar al die weken hard voor getraind – stress?? En als je weer terugkomt, megaveel was, de post nakijken, huisdieren ophalen, onkruid wieden… Pffffff het gewone leven begint weer – stress?! Wie kent die vakantiestress niet? Over ruim 2 weken ga ik zelf op vakantie en het begint nu al te kriebelen. Ik ben het type dat.... Vakantiestress!

Goed nieuws! Ik ben mijn baan kwijt

‘Ik ben zo bang om ontslagen te worden.’ ‘Ik ben m’n baan kwijt, voel de grond onder m’n voeten vandaan zakken.’ ‘Ons bedrijf gaat failliet, maar waar kan ik straks nog terecht?’ Hoor jij de laatste tijd ook veel van die uitspraken? Steeds meer mensen raken hun baan kwijt, krijgen te maken met een reorganisatie of weten niet hoe lang hun functie nog blijft bestaan. Goed nieuws! Ik ben mijn baan kwijt

Is jouw leven in balans?

In balans zijn? Balans tussen lichaam en geest, werk en privé, spanning en ontspanning, sporten en relaxen, sociale contacten en tijd voor jezelf. Hoe vind je balans in je leven?Heb je een momentje? Dan zal ik je antwoord geven op deze vraag. Hoe vind je balans in je leven? Is jouw leven in balans?

Ben jij altijd aan het lijnen, dieten of bezig met afvallen?

Afvallen, diëten, altijd met eten bezig zijn of de nieuwste trend of methode op het gebied van voeding uitproberen?! Het is standaard onderwerp van gesprek tijdens verjaardagen, uitjes, op het werk en social media. Je kunt er gewoonweg niet omheen.De ene methode werkt wel en de andere werkt niet, of slechts tijdelijk. Ben jij altijd aan het lijnen, dieten of bezig met afvallen?